Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Тренд до првог снега! Ове КРАТКЕ јакнице јарких боја носе само даме СА СТАВОМ (ФОТО)

Кратке зимске јакнице су увек питање смелости и тренда.

1639176599_shutterstock_1891211533.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Неки модни трендови доживљавају нову популарност са проласком времена, док се класични модели носе из сезоне у сезону па нам у неком трнутку постану досадни. Међутим, постоје и они комади за које морамо имати озбиљно јако самопоуздање, односно јак став и карактер када желимо да их понесемо.

Прочитајте још: Колико често треба купати пса? Питање многих власника

Одабрали смо управо две јакнице које се шетају централним градским улицама српске престонице. Оно што је најзанимљивије, ношење упадљивих одевних комада нема везе са годинама, већ дефинитивно са ставом и спремношћу да будемо у центру пажње модних стручњака.

Прочитајте још: Ове биљке повећавају КИСЕОНИК У СПАВАЋОЈ СОБИ: Избаците токсине

Први модел понела је једна Београђанка у годинама уз необичан стајлинг који оставља без текста. Омиљени комад нам је кратка црвена јакница од вештачког крзна.

Други фаворит је од потпуно другачијег материјала. Реч је о штепаној, шушкавој јакни од водонепропусног материјала са кратким рукавима у жутој боји.

Прочитајте још: 2 начина како да натерате ОРХИДЕЈУ која се "улењила" да ПОНОВО ПРОЦВЕТА (РЕЦЕПТ)

У каквој одевној комбинацији ви дочекујете први снег?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas