Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Trend do prvog snega! Ove KRATKE jaknice jarkih boja nose samo dame SA STAVOM (FOTO)

Kratke zimske jaknice su uvek pitanje smelosti i trenda.

1639176599_shutterstock_1891211533.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Neki modni trendovi doživljavaju novu popularnost sa prolaskom vremena, dok se klasični modeli nose iz sezone u sezonu pa nam u nekom trnutku postanu dosadni. Međutim, postoje i oni komadi za koje moramo imati ozbiljno jako samopouzdanje, odnosno jak stav i karakter kada želimo da ih ponesemo.

Pročitajte još: Koliko često treba kupati psa? Pitanje mnogih vlasnika

Odabrali smo upravo dve jaknice koje se šetaju centralnim gradskim ulicama srpske prestonice. Ono što je najzanimljivije, nošenje upadljivih odevnih komada nema veze sa godinama, već definitivno sa stavom i spremnošću da budemo u centru pažnje modnih stručnjaka.

Pročitajte još: Ove biljke povećavaju KISEONIK U SPAVAĆOJ SOBI: Izbacite toksine

Prvi model ponela je jedna Beograđanka u godinama uz neobičan stajling koji ostavlja bez teksta. Omiljeni komad nam je kratka crvena jaknica od veštačkog krzna.

Drugi favorit je od potpuno drugačijeg materijala. Reč je o štepanoj, šuškavoj jakni od vodonepropusnog materijala sa kratkim rukavima u žutoj boji.

Pročitajte još: 2 načina kako da naterate ORHIDEJU koja se "ulenjila" da PONOVO PROCVETA (RECEPT)

U kakvoj odevnoj kombinaciji vi dočekujete prvi sneg?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas