Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
другачије

Трендови ШМИНКАЊА ОЧИЈУ које ћемо волети у 2021. години!

Једноставније је него што смо мислили.

1608302779_Depositphotos_58729935_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ова година била је потпуно чудна за све сфере живота, па и када је у питању шминкање. Већи део времена проводимо са маскама на лицу, па су се самим тим и трендови шминкања мењали. Морали смо да будемо мало кретивнији него иначе. Очи су биле у центру пажње, а највероватније је да ће то бити и у 2021. години јер, наравно, здравље остаје најбитније.

Следећи трендови шминкања биће најпопуларнији током 2021. године, а верујемо да ћете наћи онај који иде и уз ваш стил.

Прочитајте још: Након овога ћете ДОБРО РАЗМИСЛИТИ чиме ћете се ЧЕШЉАТИ

Трепавице

Дуге, истакнуте трепавице биће нешто што ће све жене желети током следеће сезоне шминкања. Истичу се на крају сваког завршеног шминкања и дају завршни изглед. Спајају све у једну целину. Тако да можете кренути у потрагу за савршеном маскаром која ће ваше очи довести у први план.

Фото: Депосит

Сенка

Све што ће бити потребно је сенка и четкица. Овај тренд је идеалан за оне који нису сигурни у своју технику шминкања. Биће довољна само једна боја на капцима без сенчења и комбинације различитих сенки. Једноставно, а упечатљиво. Посебно ће се истаћи розе, са неутралном шминком на уснама. 

Фото: Депосит

Прочитајте још: РИТУАЛ ЛЕПОТЕ: Правило од 30 секунди у које се жене куну

Смокy ајлајнер

Био је смокy еyес, а сада је само ајлајнер. Без других сенки и са јако мало времена. Све што вам је потребно је мекана оловка за очи која се спорије суши. Након наношења четкицом размажите и створите жељени облик задимљености.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas