Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕСЕЊА МОДА

ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

Ове јесени тренерке су најтраженији део гардеробе и носе се на нови начин!

1604303365_tredza.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Прво су се на мала врата вратиле патике, а одна су брзо ушле у све гардеробере и сада их девојке и жене носе уз сукње, хаљине, фармерке и блејзер.

Прочитајте још: САМО за даме са БРАОН ОЧИМА: Девојке су полуделе за шминком ПЛАВИ ЗАЧИН који даје МИСТЕРИОЗАН поглед (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Патике су практичне и сада више нико не прави питање зашто се носе уз хаљину. Патике су, међутим, само одшкринуле врата да се појави нешто још практичније!

Тренерке ће бити главни део гардеробе до пролећа!

- Тренерке су победник 2020. године, јер су главни одевни предмет који се највише носио и тако ће сигурно остати до пролећа - каже Зорана Вујанић, млада модна креаторка.

Прочитајте још: Ове ЧЕТИРИ ствари чине да изгледате СТАРИЈЕ

Тренерке су, чини се, одувек постојале, али доњи део је ове сезоне добио два обавезна модела. Први су широке, пријатне и удобне и носе се уз дукс, мајицу, џемпер... Комбинују се са патикама, џизмама, ципелама. Други су уске и идеалне су за штикле и сако!

Горњи део је "оверсајз", удобан, удобан...

- Горњи део је "оверсајз", скроз широк и удобан, а девојке не треба да мисле да ће изгледати буцмасто у њему, јер је ефекат потпуно другачији - истиче Зорана.

Тренерке треба да буду у пастелним бојама попут ваниле, крем, беж, минт зелене, а материјали су памук, вуна и вискоза, јер не губе облик.

Прочитајте још: Са ЕПОЛЕТАМА и наглашеним раменима, а вратили су се и ЏАКАСТИ. Који ћете ОДАБРАТИ?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Floral dress @zorana_vujanic #behealty 🥇#bebeautiful🥈 @zorana_vujanic 📷 @shootwithkitty

A post shared by FashionLab (@zorana_vujanic) on

Уз тренерку, обавезан део гардеробе су маске, али стилизоване! Никако не треба носити маску "ради реда", већ је посматрати као модни детаљ. Жена која држи до себе сигурно у фиоци има неколико памучнх маскиу разним бојама и дезенима које се слажу са оним што обуче.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas