· · Komentari: 0
MANTILI

Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Nose se dva puta godišnje, u jesen i na proleće, da li u ormanu imate mantil?

1603557970_depomantil.png
Foto: Depozitfoto

Gotovo da ne postoji žena koja u svom garderoberu nema trenčkout i to, obično, bež boje. Ova vrsta mantila i dalje je na samom vrhu liste najpopularnijih modela.

Nosiv je tokom proleća, ali i na početku jeseni, kao što je sada slučaj. Uz štepani prsluk, koji može da ide ispod i preko njega, poslužiće vas sve do zime.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Ove jeseni moderni su i mantili, uglavnom veoma dugački, od impregniranog platna, zatim svečaniji od buret svile... Izbor modela je veliki, a pažnju privlače oni bez klasične kragne, sa epoletama, kopčanjem po sredini ili sa strane ili čak bez dugmića.

Ovde godine su popularni mantili sa kaišem
Foto: Depozit

Popularni su i oni sa kaišem koji se vezuje ili fiksira uz pomoć metalne šnale, sa dugačkim ili rukavima tričetvrt dužine, sa ravnim ili nabranim rukavima, pa do onih sa naglašenim ramenima, rukavima sa faltama, "džakaste" forme...

Ramena su naglašena, nose se džakasti mantili...

Čini se da ni sa jednim ne možete da napravite promašaj, a da li će izgledati obično ili moćno zavisi od vas, odnosno od odeće ili obuće koju uz njega budete nosili, kao i boje.

Pročitajte još: MEKE, narandžaste ili PINK: U njima noge izgledaju još DUŽE!

Beli možda nisu najpogodniji za održavanje, ali upravo su oni ove jeseni najmoderniji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.