Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

SAMO za dame sa BRAON OČIMA: Devojke su poludele za šminkom PLAVI ZAČIN koji daje MISTERIOZAN pogled (FOTO)

Damama sa plavim očima najlepše stoje "smoki ajs", odnosno oči uokvirene sivim i crnim bojama. Sada su, konačno, pronašli kako da braon oči imaju siti efekat!

1603706820_Pisctoresq.PNG
Youtube/ screenshot PICTURRESQUE I Regina
Oglas

Treba imati u vidu da ovako našminkane oči nisu dobar izbor šminke za dnevne izlaske i obaveze. Takođe, "plavi začin" bolje izgleda kada se prvo na lice nanese puder, jer tamne oči mogu da učine lice bledim i istaknu nepravilnosti na koži.

Pročitajte još: Ove NIJANSE KARMINA čine da zubi izgledaju BELJE

Senka Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Prvo se srede obrve, olovkom ili četkicom, a onda se prelazi na senku. Gornji deo kapka treba da bude svetlije nijanse. Najbolje je odabrati belu, sedefastu nijansu, ali ne preterujte da ne bi gornji kapak delovao veliki.

Na gornji deo kapka se nanosi najsvetlija boja.

Bela, svetlija senka za gornji deo kapka se nanosi četkicom. Na donji deo kapka se nanosi senka boje kože, tamnija od sedefaste bele. Kada završite sa ovom nijansom prelazite na još tamniju koja stavlja u predelu iznad trepavica. Sa ovom bojom se oči izdužuju nagore - ka obrvama. Dakle, sa četkicom se povlače linije ka spoljnjem delu obrva.

Olovka Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Pročitajte još: VODIČ za ČIŠĆENJE ČETKICA i SUNĐERA za šminkanje: Odvojite vreme kako ne biste napravili problem

Bronzanom senkom se očima produbljuje pogled tako što se nanosi u korenu oka ka nosu, a istom četkicom se povuče i linija ispod donjeg kapka. Na taj način će oči delovati sneno.

Prvo se nanosi teget olovka, pa senka sa šljokicama.

Prvo se teget kreonom povuku deblje linije na donjem pa na gornjem kapku, a onda se tankom četkicom ove linije polako i nežno razmazuju.

Senka Youtube/ screenshot  PICTURRESQUE I Regina

Pročitajte još: Trik koji IZDUŽUJE NOGE, a svake cipele dolaze do izražaja: Ove sezone nosimo farmerke samo na OVAJ NAČIN! (FOTO)

Sledeći korak je nanošenje teget senke "plavi začin" koja mora da bude svetlucava, poput minerala. Po istoj liniji na koju je naneta teget olovka polako se nanosi senka i vodi ka kraju oka.

U ugao oka se, na kraju, stavi bela tačica...

Belom olovkom se oiviči ugao oka kod nosa. Sledeći korak je crna maskara koja se nanosi na donju i gornju trepavicu. Ko želi može da koristi i veštačke trepavice.

Pročitajte još: Ubrizgavaju u LICE opasan BIOLOŠKI OTROV, pa pitaju: Kada će prestati CRVENILO?

Poslednji potez je stavljanje hajlajtera na lice, kao i karmin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas