Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Урадите кратак ТЕСТ и откријте колика је ваша ЕСТЕТСКА интелигенција од које зависи ВАШ ИЗГЛЕД

Можда сте апсолутни гуру за лепоту, а можда у вашем несесеру стоји маскара коју сте редом узели са полице дрогерија.

1639330513_shutterstock_1761390713.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Изгледа да све долази из интелигенције, па чак и наша лепота, односно наши осећаји за оно што је лепо и истицање лепоте поред свих других вредности.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Доносимо вам једноставан тест са шест кратких питања који ће открити много о вама, а да то можда нисте ни могли да наслутите. Упустите се у тест и уживајте.

Питања за естетску интелигенцију

- Које од наведених намирница су природни избељивачи зуби?

а) Зелени чај б) Јагоде в) Лимун г) Банане

- Који балзам најбоље штити испуцале усне?

а) Минерално уље б) Са укусом в) Какао маслац г) У боји

- Колики проценат жена размишља о употреби ботокса?

а) 17% б) 34% в) 47% г) 68%

- Истина или лаж? Креме за целулит не функционишу.

- Плавуше би требало да избегавају?

а). Шминку без сјаја б) Светлуцаве сенке в) Тамне боје г) Златне сенке

- Око 80 посто оштећења коже изазваног сунцем догађа се пре?

а)18 године б) 27 године в) 35 године г) 45 године

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Тачни одговори 

1. Б и В. Јагоде и лимун су природни избељивачи зуби. Ипак, превенција је кључ за леп осмех. Уклоните наслаге са зуба зубе после сваког оброка или кафе. Престаните са пушењем.

2. Ц . Неки уобичајени састојци у балзаму за усне могу заправо имати контраефект. Минерално уље  ствара додатни слој на уснама, сигнализирајући кожи да престане да производи липиде, док додатне боје и ароме могу исушити кожу. Како бисте заштитили усне од пуцања, потражите балзаме од природних уља или оне који садрже какао маслац.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

3. Б. 2006. године Америчко друштво за естетску пластичну хирургију открило је како 63 посто жена нема ништа против употребе ове супстанце, али би је само 34 посто заиста и користило у једном свом периоду живота.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

4. Истина. Ниједна студија није показала да састојци у таквим кремама елиминишу целулит. Ипак, мало побољшање можете уочити са обзиром да примена креме и масирање помажу протоку крви у кожи. Додуше овај ефект не захтева посебну крему, а резултати су привремени.

5. А. Потражите шминку која ће нагласити ваш тен.

6. А. Ипак, то не значи да можете престати са ношењем заштите од сунца. Оштећења које оно наноси довструки су процес. Већина се догоди током дјетињства, али излагање током зреле доби доноси површинска оштећења попут сунчевих пега, бора и рака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas