Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
волите или не

Вратио се некадашњи тренд: Четири начина да ове сезоне носите БЕЛЕ ЧИЗМЕ (ФОТО)

Последњи пут примећене су 80их година прошлог века, али су великом брзином поново освојиле многе даме.

1604052571_Depositphotos_271632432_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Сигурно сте приметили да се један тренд ове сезоне посебно истакао. Мишљења су оштро подељана, или бисте их радо носили, или никако.

Прво су примећене на модним ревијама широм света, а потом потпуно завладале сценом.

Прочитајте још: Панталоне са ШИРОКИМ НОГАВИЦАМА и за јесен: Удобно и привлачно (ФОТО)

Ако вам се допадају, лако ћете пронаћи свој модел. Иду од равних мартинки до дугих чизми изнад колена танке штикле.

Можете их комбиновати са разним одевним комадима и стиловима.

1. Фармерке

Два тренда ове године. Широке или уске фармерке, поцепане или не, савршено ће се уклопити уз беле чизме.

2.  Хаљина миди дужине

Још један упечатљив стил који је акутелан у свим годишњим добима. Ове чизме ће у комбинацији са хаљином миди дужине изгледати класично и романтично, а даће вашем изгледу дозу занимљивости.

3. Мини сукња или хаљина изнад колена

Ако сте одважни и волите да се истакнете ово је ваша комбинација.

Прочитајте још: Хладно време не захтева чизме на ногама! Будите ТРЕНДСЕТЕРКА и понесите ЗИМСКЕ БАЛЕТАНКЕ (ФОТО)

4. Сако и панталоне

Беле чизме ће вашем свакодневном пословном стилу дати потпуно другачију динамику. Замените црно, белим и пратиће вас другачији осећај. Уз једнобојни сако упарен са ширим или ужим панталонама бићете и даље прикладни за посао, али у исто време занимљивији и другачији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И гот мy глассес, И’м оут тхе доор, И’м гонна хит тхис цитy.. 🎥

А пост схаред бy 🔱 А Н А С Т А С И Ј А 🔱 (@разнатовицанастасија) он

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@нобакоцлотхинг 🔥

А пост схаред бy ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@теодорадзехверовиц) он

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дуго ми је требало да се 'одвезем' од овог стања,да поцнем да комуницирам са људима,да осетим слободу унутар себе,пригрлим своје греске, превазиђем страх за своју породицу и себе,да запевам на проби,седнем у ауто...да се не бојим...цудан неки период ,јос једна лекција,врацање на пут који је једини исправан ...на пут љубави...цим сам отпустила страх удахнула слободу поцеле су да се десавају предивне конекције ,добра енергија ,поцела је поново да ми се десава музика...полако улазим у процес стварања албума,радујем му се као да ми је први🙏❤🎶...и јесте први!улазим као нова,спремна за ново,као да никада до сада нисам то радила,као да немам искуства,предивно је❤

А пост схаред бy Наташа Беквалац (@беквалцева) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas