Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Зашто је кожа испод очију посебно осетљива? Ово треба да буде део неге 365 дана у години

Чак и ако ваша кожа сада изгледа младо и здраво, од виталног је значаја да направите рутину неге коже која ц́е вам користити и у годинама које долазе

1675602096_shutterstock_1805379256.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је у питању брига о кожи лица, више пажње посвец́ујемо одређеним подручјима, од којих је једно испод очију. Ово место је посебно склоно борама, тамним флекама и подочњацима. Кожа испод очију је једна од најтањих на вашем телу и важно је да је третирате другачије од других подручја.

Кожа испод очију такође садржи мање колагена и лојних жлезда, пише Хеалтхлине. Ово значајно олакшава настанак бора или суве коже у овој области.

Брига о кожи испод очију

Знајуц́и да је кожа испод очију танка и осетљива, важно је да будете изузетно нежни када је третирате. Предлаже се и коришц́ење "куц́них лекова" као што су хладне облоге, охлађене кесице чаја или чак кришке краставца како би се природно побољшао изглед коже испод очију.

Оно што већина заборавље је наношење креме за сунчање и када нисмо на мору или се сунчамо. Изузетно је важно свакодневно наошење креме за сунчање да бисте се заштитили од штетних сунчевих зрака.

- Једини производ који сви треба да користе 365 дана у години је крема за сунчање. Промовише не само здравље коже вец́ и изглед коже -  рекла је др Фејн Фреј, доктор медицине, за Фоx Неwс.

Наравно, свачија кожа је различита и можда ц́е вам бити потребне различите ствари да би процветала, тако да проналажење правих производа може да захтева покушаје и грешке.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas