Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Желите третман за блиставу и нежну кожу? Направите саме МАСКУ ОД ПИРИНЧА

Пиринач и пиринчано млеко најпожељнији су састојци козметичких препарата који чине чуда за сјај и тен коже

1604615251_riza.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Кинескиње и Јапанке су чувене по лепоти лица, сјајном и блиставом тену у затегнутој кожи врата и лица. Поред генетске предиспозиције, козметика заснована на пиринчу и пиринчаном млеку један је од кључних састојака за негу лица коју жене у Кини и Јапану примењују. 

Пиринач је богат витаминима Б групе, који стимулишу обнову и раст ћелија, побољшавају и убрзавају доток крви у кожу лица и успоравају старење ћелија.

Прочитајте још: ФРИЗУРА којој ВЕТАР и КИША не могу ништа: Сви могу да је направе (ФОТО)

Доносимо вам идеалну маску од пиринча, коју можете саме припремити. Оно што је додатна бенефиција ове маске је њена лековитост, која кожи враћа блиставост, чини је нежном и изузетно меком.

Прочитајте још: Повратак после две деценије: Враћају се УВИЈЕНИ ВРХОВИ косе

Лековитост пиринча
Пиринач има исцељујуће козметичко средство које се већ користи вековима уназад, а највише је цене управо јапанске и кинеске лепотице!Овај прехрамбени производ је богат витаминима Б групе, који стимулишу обнову и раст ћелија, побољшавају и убрзавају доток крви у кожу лица и успоравају старење ћелија.

Како направити маску за лице

Потопите три кашике пиринча у хладну воду и ставите на шпорет да проври. Док се пиринач кува, припремите једну кашику млека и кашику меда.

Прочитајте још: Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Када процените да је пиринач готов, склоните га са ватре и процедите, након чега је потребно да га испасирате. То урадите кашиком, а овако уситњен пиринач је лакши за наношење на кожу лица. Додајте остале састојке и лепо их сједините.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

На чисту кожу, а то подразумева да сте умили лице млаком водом и пеном, прстима распоређујте маску. Маска ће под прстима бити мало лепљива због присуства меда, па би требало да лепо пријања уз кожу лица. Оставите је да делује неких пола сата, па је скините пешкиром натопљеним водом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas