· · Komentari: 0
jesenj stil

FRIZURA kojoj VETAR i KIŠA ne mogu ništa: Svi mogu da je naprave (FOTO)

Idealna za sadašnje vremenske uslove.

1604306985_Depositphotos_379144336_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Leto nije baš idealno za eksperimente sa kosom i frizurama jer nam je vruće i kosa nam uglavnom smeta, ali tu je jesen, idealno doba za menjanje stilova. Svakodnevno feniranje i uvijanje kose nije praktično jer oduzima mnogo vremena, ali ipak ne želimo da idemo ni baš neuredni.

Zato je tu shag frizura, izraz shag označava nešto što je čupavo, ona će odoleti naletima kiše i vetra jer ako nam je kosa već čupava onda na njoj nema šta da se poremeti. Samo ćete takvi već izaći iz kuće, "sređene čupave" kose.

Pročitajte još: Ova navika uzrokuje OPADANJE KOSE: Kako da to promenimo

Ovakvu kosu mogu nositi svi, dužina vlasi nije važna, kao ni to da li vam je kosa talasasta ili ravna.

Foto: Deposit

Ovaj stil ne zahteva da svaka dlaka bude na svom mestu.

Praktična je, a pravi se brzo i lako.  Potreban vam je samo fen, malo kreme za lokne kako biste kosu nakon sušenja malo "zgužvali" i to je sve. Spremni ste za jesenje dane.

Foto: Deposit

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.