· · Коментари: 0
СТИЛ

Жене, изаберите парфем према вашем карактеру

Да ли знате да и парфем може одредити ваш карактер?

1628089907_parfem.jpg
Фото: Пиxабаy

Парфем је вид сопственог печата који оставља импресију вашег присуства на околину, стога на свету постоји безброј врста, баш као што постоји и безброј врста личности.

Прочитајте још: Јогурт за негу лица? Ево како делује моћан пробиотик

Многе даме би радије из свог дома изашле без мрве шминке на лицу него без парфема. Парфем може бити један од најнежнијих експресија женствености једне даме, стога одабир тог специјалног мириса у вртлогу различитих нота може бити дугорочна потрага.

Укус је веома индивидуална ствар, међутим неколико индикатора који повезују ваше карактеристике и стил живота са појединим нотама може вам бити од помоћи.

Жена из сенке

Ви преферирате живот подаље од рефлектора и поседујете тихо и сведено самопоуздање док истовремено одајете утисак помало мистериозне персоне. Ваш стил одише дечачком елеганцијом и цените лепоту једноставности и чисте снаге. Идеалне мирисне ноте за ваш тип личности укључују ароме бобичастог воћа, љиљана и мошуса у комбинацији са подтоном слатке ваниле.

Девојка за журке

Ви имате богат друштвени живот, изузетно сте екстровертни и ниједна добра забава не може да прође без вас. Иза ваше драге површине крије се бунтовница која ужива у проводу до раних јутарњих сати стога у ваш идеалан одабир мириса спадају парфеми који садрже јаке цветне ноте уз сведене наговештаје слатких тонова попут ваниле или цимета.

Романтичарка

Ви сте љубитељка класичног гламура и елеганције златне ере Холивуда. Ваш стил је једноставан и шик, са дозом старинског шарма уз који се уклапају мирисне ноте руже и сладића, уз подтонове вишње и црног чаја који вашем мирису дају нову, дубљу димензију док истовремено не нађачавају вашу појаву.

Прочитајте још: Мерлин Монро без ВАЗЕЛИНА није могла да замисли дан: Тајна лепоте лежала је у ОВОМ ПОСТУПКУ! (РЕЦЕПТ)

Жена слободног духа

Вас инспирише слобода уметности и личне експресије, комуникативни сте и необичност је ваша најдража карактеристика, како код других људи, тако и код вас. Ваш гардеробер сачињавају одевни предмети који све већина жена не би усудило да обуче и ваша појава увек остави снажан утисак на друге. Међу ароме које наглашавају вашу уникатну личност и стил одевања спадају свеже есенције попут цитруса, јасмина или јоргована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.