· · Komentari: 0
STIL

Žene, izaberite parfem prema vašem karаkteru

Da li znate da i parfem može odrediti vaš karakter?

1628089907_parfem.jpg
Foto: Pixabay

Parfem je vid sopstvenog pečata koji ostavlja impresiju vašeg prisustva na okolinu, stoga na svetu postoji bezbroj vrsta, baš kao što postoji i bezbroj vrsta ličnosti.

Pročitajte još: Jogurt za negu lica? Evo kako deluje moćan probiotik

Mnoge dame bi radije iz svog doma izašle bez mrve šminke na licu nego bez parfema. Parfem može biti jedan od najnežnijih ekspresija ženstvenosti jedne dame, stoga odabir tog specijalnog mirisa u vrtlogu različitih nota može biti dugoročna potraga.

Ukus je veoma individualna stvar, međutim nekoliko indikatora koji povezuju vaše karakteristike i stil života sa pojedinim notama može vam biti od pomoći.

Žena iz senke

Vi preferirate život podalje od reflektora i posedujete tiho i svedeno samopouzdanje dok istovremeno odajete utisak pomalo misteriozne persone. Vaš stil odiše dečačkom elegancijom i cenite lepotu jednostavnosti i čiste snage. Idealne mirisne note za vaš tip ličnosti uključuju arome bobičastog voća, ljiljana i mošusa u kombinaciji sa podtonom slatke vanile.

Devojka za žurke

Vi imate bogat društveni život, izuzetno ste ekstrovertni i nijedna dobra zabava ne može da prođe bez vas. Iza vaše drage površine krije se buntovnica koja uživa u provodu do ranih jutarnjih sati stoga u vaš idealan odabir mirisa spadaju parfemi koji sadrže jake cvetne note uz svedene nagoveštaje slatkih tonova poput vanile ili cimeta.

Romantičarka

Vi ste ljubiteljka klasičnog glamura i elegancije zlatne ere Holivuda. Vaš stil je jednostavan i šik, sa dozom starinskog šarma uz koji se uklapaju mirisne note ruže i sladića, uz podtonove višnje i crnog čaja koji vašem mirisu daju novu, dublju dimenziju dok istovremeno ne nađačavaju vašu pojavu.

Pročitajte još: Merlin Monro bez VAZELINA nije mogla da zamisli dan: Tajna lepote ležala je u OVOM POSTUPKU! (RECEPT)

Žena slobodnog duha

Vas inspiriše sloboda umetnosti i lične ekspresije, komunikativni ste i neobičnost je vaša najdraža karakteristika, kako kod drugih ljudi, tako i kod vas. Vaš garderober sačinjavaju odevni predmeti koji sve većina žena ne bi usudilo da obuče i vaša pojava uvek ostavi snažan utisak na druge. Među arome koje naglašavaju vašu unikatnu ličnost i stil odevanja spadaju sveže esencije poput citrusa, jasmina ili jorgovana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.