· · Коментари: 0
МАГИЧНИ УСКРС

Мале УСКРШЊЕ РАДОСТИ: Десет једноставних начина да учините УСКРС магичним за своје малишане

Да, постоји нешто у вези са Ускрсом што тера децу - и њихове одрасле - да засијају од чуда над традицијама, забавом и, наравно, чоколадом!

1649586270_easter-eggs-ge17b27323_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

То је једно од најмагичнијих доба године.

1. Поздравите Ускршњег зеца

Можете подстаћи своје малишане да оставе поруку или честитку за Ускршњег зеца, изражавајући своје узбуђење за  тај дан. Што више боја, сјаја и креативности, то боље! Одштампајте забавно ускршње јаје које ваша дћа могу да украсе и напишу своје писмо Ускршњем зецу.

2. Украсите ускршње дрво

Ускршње дрвце су европска традиција. Можете бирати да ли ће ваше бити украшено на традиционалан начин, са издубљеним тврдо куваним јајима која висе са голих грана, или са чоколадним јајима које ћете јести као посластицу на велики дан. Ево гомиле дивних идеја за ускршње дрвце.

3. Направите мамац за зеца

Пхото:Пиxабаy

Заборавите традиционалну зелену салату и шаргарепу; Ускршњи зека ових дана има укус за „мамац за зеку“. Користећи малу чинију или папирну шољу, помешајте колекцију малих намирница као што су кокице, переце, М&М и бела чоколада. Неће моћи да одоли да сврати!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

4. Потражите трагове зечице

„Да ли је дошао Ускршњи зека?“ ваши малишани ће викати чим отворе очи. Време је да потражите доказе да је наш пријатељ био код вас и вероватно ће видети неколико отисака зечиних стопала (који сумњиво личе на талк или брашно). Ево одличног водича за креирање сопствених отисака зечића.

5. Снимите много фотографија

Пхото:Пиxабаy​

Породичне традиције су све о стварању успомена, тако да не заборавите да направите много фотографија за Ускрс. За још више забаве, дајте камеру деци на неко време – њихов поглед на Ускрс ће сигурно бити забаван.

6. Поједите доручак на тему зеца

Наравно, вруће лепиње су уобичајене за ускршње јутро, али додајте мало магије свом брекију са тањиром палачинки у облику зечће или хлебом од зечице.. Деца ће се гарантовано кикоти док жваћу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Да ли сте чули за ТУНЕЛ ЉУБАВИ? Ово магично место парови обожавају, а налази се БЛИЗУ НАШЕ ЗЕМЉЕ! (ФОТО/ВИДЕО)

9. Направите неке ускршње занате или рецепте

Занати и кување су забаван начин да појачате ускршње узбуђење и заокупите децу пре него што ускршњи зека стигне. Ево гомиле забавних рецепата и занатских активности савршених за мале руке!

10. Поделите то са породицом или пријатељима

Пхото:Пиxабаy​

Осим чоколаде и магичног зеца, ништа не може учинити прославу посебнијом од дељења са породицом и пријатељима. Било да организујете заједнички доручак, поподневни лов на јаја или вечеру, деца ће уживати у дељењу своје прославе са вољенима.

Како год да одлучите да проведете дан, ми вам желимо срец́ан Ускрс!

БОНУС ВИДЕО:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.