Oglas
· · Komentari: 0
MAGIČNI USKRS

Male USKRŠNJE RADOSTI: Deset jednostavnih načina da učinite USKRS magičnim za svoje mališane

Da, postoji nešto u vezi sa Uskrsom što tera decu - i njihove odrasle - da zasijaju od čuda nad tradicijama, zabavom i, naravno, čokoladom!

1649586270_easter-eggs-ge17b27323_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

To je jedno od najmagičnijih doba godine.

1. Pozdravite Uskršnjeg zeca

Možete podstaći svoje mališane da ostave poruku ili čestitku za Uskršnjeg zeca, izražavajući svoje uzbuđenje za  taj dan. Što više boja, sjaja i kreativnosti, to bolje! Odštampajte zabavno uskršnje jaje koje vaša dća mogu da ukrase i napišu svoje pismo Uskršnjem zecu.

2. Ukrasite uskršnje drvo

Uskršnje drvce su evropska tradicija. Možete birati da li će vaše biti ukrašeno na tradicionalan način, sa izdubljenim tvrdo kuvanim jajima koja vise sa golih grana, ili sa čokoladnim jajima koje ćete jesti kao poslasticu na veliki dan. Evo gomile divnih ideja za uskršnje drvce.

3. Napravite mamac za zeca

Photo:Pixabay

Zaboravite tradicionalnu zelenu salatu i šargarepu; Uskršnji zeka ovih dana ima ukus za „mamac za zeku“. Koristeći malu činiju ili papirnu šolju, pomešajte kolekciju malih namirnica kao što su kokice, perece, M&M i bela čokolada. Neće moći da odoli da svrati!

PROČITAJTE JOŠ:  Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

4. Potražite tragove zečice

„Da li je došao Uskršnji zeka?“ vaši mališani će vikati čim otvore oči. Vreme je da potražite dokaze da je naš prijatelj bio kod vas i verovatno će videti nekoliko otisaka zečinih stopala (koji sumnjivo liče na talk ili brašno). Evo odličnog vodiča za kreiranje sopstvenih otisaka zečića.

5. Snimite mnogo fotografija

Photo:Pixabay​

Porodične tradicije su sve o stvaranju uspomena, tako da ne zaboravite da napravite mnogo fotografija za Uskrs. Za još više zabave, dajte kameru deci na neko vreme – njihov pogled na Uskrs će sigurno biti zabavan.

6. Pojedite doručak na temu zeca

Naravno, vruće lepinje su uobičajene za uskršnje jutro, ali dodajte malo magije svom brekiju sa tanjirom palačinki u obliku zečće ili hlebom od zečice.. Deca će se garantovano kikoti dok žvaću!

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste čuli za TUNEL LJUBAVI? Ovo magično mesto parovi obožavaju, a nalazi se BLIZU NAŠE ZEMLJE! (FOTO/VIDEO)

9. Napravite neke uskršnje zanate ili recepte

Zanati i kuvanje su zabavan način da pojačate uskršnje uzbuđenje i zaokupite decu pre nego što uskršnji zeka stigne. Evo gomile zabavnih recepata i zanatskih aktivnosti savršenih za male ruke!

10. Podelite to sa porodicom ili prijateljima

Photo:Pixabay​

Osim čokolade i magičnog zeca, ništa ne može učiniti proslavu posebnijom od deljenja sa porodicom i prijateljima. Bilo da organizujete zajednički doručak, popodnevni lov na jaja ili večeru, deca će uživati u deljenju svoje proslave sa voljenima.

Kako god da odlučite da provedete dan, mi vam želimo srećan Uskrs!

BONUS VIDEO:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas