Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

3 ПОЗИЦИЈЕ ЗА ЈЕЛКУ: Откривамо где се ставља за здравље, а где за каријеру у 2022. години

Feng shui могу вам помоћи и код постављања и кићења новогодишње јелке.

1639384538_shutterstock_1544314256.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

За постизање мира и склада у дому, многи се окрећу feng shui-ju. Неке од техника вам могу учинити декорисање мање стресним. Када се одлучите за идеалну боју или комбинацију боја по  feng shui-ју за вашу новогодишњу декорацију, мораћете да одлучите где требате да ставите ваше новогодишње дрво.

Где са јелком?

Као што сигурно већ знате, по feng shui-jу, дрвеће и други предмети у дому имају сваки своје посебно место. Ова места се називају “багуа” места. На пример, фонтану је увек најбоље сместити на северу, истоку или североистоку док је важно избегавати да вам камин буде на западу и северозападу.

Прочитајте још: Топ 10 НАЈСКУПЉИХ новогодишњих украса! (ФОТО)

Дрвеће припада дрвеним елементима  feng shui-ја, па је важно поставити их у зони која је добра за проток ове енергије у дому.

Најбоља места за дрво у дому су исток (здравље и породица), југоисток (новац) и југ (слава и репутација). Уколико новогодишњу јелку ставите на неко од ових места онда ћете моћ избалансиране енергије фенг шуија у вашем дому.

Уколико морате да поставите јелку на неко друго место, нека то буде:

- север (каријера) са елементима воде и метала (плава, сива, црна и бела боја украса),

- североисток (самокултивација) користите ватрене и земљане слементе (црвена, розе, жута и земљане боје),

- југозапад (љубав) користите исте боје као за североисток, запад (креативност) подразумева земљане и металне елементе (сива, бела и земљани тонови),

- северозапад са истим елементима и бојама као запад,

- средина са истим елементима и бојама као североисток и југозапад.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas