· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

5 КРАТКИХ и једноставних трикова за ЧИШЋЕЊЕ ДОМА

Ниједна жена не воли компликоване процедуре чишћења у свом дому

1654030381_tap-g500f8b7d3_640.jpg
Фото: Pixabay

Чишћење никако није омиљена активност, али свакако је неизбежна макар једном недељно. Оно што нам може помоћи у тим тренуцима су једноставни трикови који нам олакшавају овај процес и истовремено остављају дом апсолутно чистим и уредним.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Пет кратких трикова

Сипајте вотку у боцу са распршивачем и попрскајте душеке, наслоне фотеља и угаоних гарнитура, као и наслоне кревета како бисте уништили бактерије и спречили стварање непријатних мириса. Пре него што ставите чаршаф и спремите кревет, не заборавите оставити душек да се осуши. 

Посипајте по поду 3 кашике цимета и онда их усисајте. Цимет ће се загрејати у усисавачу и ширити пријатан мирис цело време током усисавања.

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)

Попрскајте мрљу од ружа за усне лаком за косу па оставите да делује до 10 минута. Након тога мрљу њежно тапкајте мокрим пешкиром да скинете највећи део боје, а остатак ће се без проблема опрати у машини за прање веша.

Ако вам се лак за нокте просуо по тепиху, једноставно тапкајте по мрљи пешкиром претходно умоченим у медицински алкохол.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

Масних мрља на постељини решићете се тако да најпре у њих утрљате брашно које ће упити вишак масноће, а онда тканину оперете у машини за прање веша.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.