Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE

5 KRATKIH i jednostavnih trikova za ČIŠĆENJE DOMA

Nijedna žena ne voli komplikovane procedure čišćenja u svom domu

1654030381_tap-g500f8b7d3_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Čišćenje nikako nije omiljena aktivnost, ali svakako je neizbežna makar jednom nedeljno. Ono što nam može pomoći u tim trenucima su jednostavni trikovi koji nam olakšavaju ovaj proces i istovremeno ostavljaju dom apsolutno čistim i urednim.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Pet kratkih trikova

Sipajte votku u bocu sa raspršivačem i poprskajte dušeke, naslone fotelja i ugaonih garnitura, kao i naslone kreveta kako biste uništili bakterije i sprečili stvaranje neprijatnih mirisa. Pre nego što stavite čaršaf i spremite krevet, ne zaboravite ostaviti dušek da se osuši. 

Posipajte po podu 3 kašike cimeta i onda ih usisajte. Cimet će se zagrejati u usisavaču i širiti prijatan miris celo vreme tokom usisavanja.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Poprskajte mrlju od ruža za usne lakom za kosu pa ostavite da deluje do 10 minuta. Nakon toga mrlju nježno tapkajte mokrim peškirom da skinete najveći deo boje, a ostatak će se bez problema oprati u mašini za pranje veša.

Ako vam se lak za nokte prosuo po tepihu, jednostavno tapkajte po mrlji peškirom prethodno umočenim u medicinski alkohol.

Pročitajte još:  Maša Terzić proslavila rođendan bez izabranika? Neposredno pred porođaj organizovala proslavu, a Zvezdan je izjavio ovo (FOTO)

Masnih mrlja na posteljini rešićete se tako da najpre u njih utrljate brašno koje će upiti višak masnoće, a onda tkaninu operete u mašini za pranje veša.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas