Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ СХУИ

7 собних биљака које ПРИВЛАЧЕ ЉУБАВ И СРЕЋУ: Да би радило, ОВО ДРВЦЕ треба да уплетете неколико пута!

Призовите љубав и увеселите кућу уз неколико срећних биљака.

1638263417_shutterstock_1301412346.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико сте жељни љубави и позитивних вибрација, једно од малих "лекова" по фенг схуи-ју је да се окружите биљкама које привлаче такву енергију. Представљамо вам биљке, које привлаче љубав, просперитет и срећу у ваш живот.

1. Палме

Палме су идеалне за стварање преграде за просторију, посебно када су постављене у шарену посуду или саксију да активирају све недостајуће фенг схуи елементе у просторији. Палме уклањају ксилен и формалдехид са тепиха.

Прочитајте још: 6 собних биљака које ДОНОСЕ НЕСРЕЋУ И СИРОМАШТВО у кућу (ФОТО)

2. Пахира (дрво новца)

Пахира је биљка која се обично користи у фенг схуи-ју за доношење среће узгајивачу. Занимљиво је да су стабла новца често плетена заједно, али да би „срећа“ успела, мораћете да имате три до пет плетених биљака, избегавајући несрећни број четири.

3. Фикус

Биљке фикус су посебно повољне када се налазе у „подручју богатства“ вашег дома јер округли листови симболизују срећу, обиље и богатство.

4. Спатифилум

Ова биљка добро расте под вештачким светлом и производи бело цвеће, што је чини идеалном за канцеларијско окружење као и за ваш дом.

5. Новчић (красуља)

Према фенг схуи предању, биљке са заобљеним листовима сигурно доносе срећу и биљка новчић није изузетак. Красуља је традиционални поклон који се даје новим власницима предузећа и, када се постави близу улаза, сматра се да доноси просперитет и успех. Нема разлога да ово не функционише и код куће.

6. Орхидеје

Они представљају љубав: привлаче љубав, умирују душу и продубљују пријатељства. Стари Грци су орхидеје повезивали са плодношћу и мужевношћу, што их чини одличним поклоном за нове родитеље!

7. Бршљан

Лоза бршљана помаже да се омекшају све „отровне стреле“ које упућују на вас где спавате или радите. Бршљан уклања бензен који се налази у пластици и помаже у контроли формалдехида из тепиха и боја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas