Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откријте ИЗВОР НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ у кући: 7 ЗНАКОВА који указују на то - ево како да је избаците!

Постоје врло једноставни начини које може свако применити, зато реагујте одмах.

1626181437_kuca.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Да бисте утврдили да ли се превише негативне енергије накупило у кући, нису вам потребне посебне вештине или способности, већ само морате обратити пажњу на неке знакове

Ево који сигнали показују да се у вашем дому накупило превише негативне енергије:

  • Често кварење уређаја у кући
  • Проблеми са електричном енергијом
  • Биљке у кући вену без разлога.
  • Појава непријатног мириса (често без разлога)
  • Проблеми у вези са водом и цевима
  • Чести конфликти и лоша комуникација између чланова породице
  • Понављање лоших снова

Ако препознате најмање четири знака од наведених, онда бисте требали размислити о енергетском чишћењу простора. Како очистити простор од негативне енергије?

Постоје врло једноставни начини које може свако применити, а ово су неки од њих:

1. Медитација и афирмације представљају одличан начин да очистите дом од негативне енергије. На овај начин можете очистити и мисли, али и енергију у животном простору .Пожељно је то радити свакодневно, тада се ризик од испуњавања простора негативном енергијом знатно смањује. 

2. Очистите неред! Прикупите све смеће, све сломљене и непотребне ствари и баците их или рециклиајте. Оперите огледала, подове и намештај. Посебно обратите пажњу на углове куће. Тамо се акумулира велика количина енергије.

3. Такође је важно редовно проветрити просторије и пустити свеж ваздух у дом. Ово помаже да позитивна енергије слободно циркулише кроз кућу.

4. Завршна фаза је убацивање у кућу ствари које привлаче позитивну енергију. Најлакши начин јесте употреба тамјана. Ова миришљава смола, тамјан, омогућава вам да активирате позитивну енергију у себи, као и у вашем дому. Запалите мало тамјана и очистите свој дом од лоше енергије. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas