Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Ако не помаже ни сирће ни сода бикарбона, очистите темељно ВЕШ МАШИНУ на ОВАЈ начин

Пробајте другачији начин чишћења машине.

1633695588_washing-machine-902359_1920.jpg
фото: Пиксабеј
Oglas

Уколико бубањ од веш машине није дуго чишћен, наслаге од каменца, посебно у крајевима где је вода изразито тврда, могу да направе озбиљан проблем, како за веш тако и за саму машину.

Иако се многи служе старим рецептом за чишћење који укључује соду бикарбону и сирће, понекад бубањ од мачине не може бити темељно очишћен.

Прочитајте још: Трик који ће вас ОДУШЕВИТИ: Спречите магљење ОГЛЕДАЛА у купатилу средством које сви имамо у кући

Ако се и вама десило да вам ова два популарна састојка не помажу у чишћењу веш машине, покушајте нови трик са таблетом за суђе.

У празан бубањ убаците једну таблету, и упалите машину на 60 степени да идради програм.

Многе домаћице  тврде да се након оваквог начина прања машина врати у "фабричко стање" када је у питању чистоћа.

Такође, јако је важно да машину никад не остављате затворену када извадите веш из ње, већ одшкрините бубањ да сед природно осуши, и извуците фиоку за прашак и омекшивач. На тај начин ћете спречити стварање бактерија и наслага прљавштине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas