Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цене станова у Београду одређује ЛОКАЦИЈА: Ево какви се станови НАЈВИШЕ ПРОДАЈУ, цена староградње и до 1.700 е

Цене досежу и 9.000 евра по метру квадратном

1624039397_bg-stan.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Тржиште некретнина у Београду је највеће тржиште у Србији. Седиште је и највећег Универзитетског центра, као и бројних компанија.

Појединци паметно инвестирају вишак средстава у куповину станова, а Београд је дефинитивно "најпримамљивији". Иако су цене високе, уложено се исплати, а станови не губе на вредности, те су извор и могуће будуће зараде кроз продају.

Које локације су атрактивније? Који станови постижу вишу цену? Шта купци при одабиру траже? Како пронаћи одговарајућу некретнину?

Дилеме су бројне, а одговори вам могу помоћи да донесете одлуку о куповини!

"Круг двојке“ увек актуелан, али није једини!

Ужи центар града се популарно назива "кругом трамваја двојке" и сви Београђани знају да је то место које је у близини главних седишта културе, историје, едукације, популарних градских места… То је срце урбаног дела Београда.

Када је у питању продаја станова Београд је атрактиван, али је центар одувек било најпожељније место јер је одлично повезан са осталим деловима града. Када се стан користи за издавање, ово је локација где је добро имати и најмању гарсоњеру јер ће сигурно имати станаре студенте неког од оближњих факултета – Правног, Машинског, Економског.

У ужем центру града се углавном проналази староградња, али су у осталим деловима атрактивни и станови на продају у новоизграђеним комплексима.

Просечна цена новоградње преко 2.000 е

Просечна цена новоградње је око 2.300 еура по м2, а најскупљи квадрат је продат за преко 9.000 еура по квадрату. Цена староградње је виша него било где у Србији и износи око 1.700 €/м2 .

Да би се пронашао идеалан стан добро је потражити помоћ агенције за промет некретнина, која ће жеље купаца претворити у стварност. На располагању ће бити знатно већа база станова на продају, брже ће се издвојити фаворити и уштедеће се и време и новац.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas