Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

Четири начина како да избаците НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ из дома: Савети фенг схуи мајстора

Брзи и једноставни начини да избаците лошу енергију из куће

1653243406_outsite-co-R-LK3sqLiBw-unsplash.jpg
Oglas

Да бисте осигурали да кроз ваш дом без проблема циркулише позитивна "чи" енергија морате повремено очистити дом од нагомилане лоше енергије. Да бисте привукли позитивне ствари у живот и дом, урадите ове четири ствари.

1. Редовно чистите неред

Основно правило привлачења добрих вибрација јесте одржавање животног простора уредним. Дакле, прљавштина, прашина, натрпане и беспотребне ствари могу бити препрека струјању позитивне енергије. Избацујте с времена на време све поломљене и покварене ствари, али и отварајте прозоре - свеж ваздух и светлост морају циркулисати кроз ваш дом.

2. Запалите тамјан

Осим што има пријатан мирис, донеће и енергију хармоније и мира. Тамјан је, у ствари, смола мирисног дрвећа из Јужне Америке и може се палити.

Прочитајте још: Колико често треба да се ЗАЛИВА КАКТУС током топлих дана? Воли суво земљиште, али...

3. Додајте мирис цитруса

Мирис цитрусног воћа окрепљује и подиже енергију. Он нас асоцира на мир, спокој, релаксацију. За почетак можете се послужити лимуном ког сви имамо код куће.

Први начин: Скувајте лимунову кору у води и оставите да пара испуни мирисом цео простор.

Други начин: Кришке лимуна или другог цитрусног воћа поставите на различитим местима у дому

Трећи начин: Узмите етерично уље неког цитрусног воћа и накапјте у чинију са водом. 

4. Смислите нову намеру дома

Мисли су јако битне јер оне креирају нашу стварност. Да бисте заиста осетили енергетску промену у дому, она мора почети у вашој глави. Дакле, замислите и манифестујте животни простор пун позитивне енергије, мир и хармонију. Вибрације које шаљете ће вам се вратити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas