Oglas
· · Komentari: 0
feng shui

Četiri načina kako da izbacite NEGATIVNU ENERGIJU iz doma: Saveti feng shui majstora

Brzi i jednostavni načini da izbacite lošu energiju iz kuće

1653243406_outsite-co-R-LK3sqLiBw-unsplash.jpg
Oglas

Da biste osigurali da kroz vaš dom bez problema cirkuliše pozitivna "či" energija morate povremeno očistiti dom od nagomilane loše energije. Da biste privukli pozitivne stvari u život i dom, uradite ove četiri stvari.

1. Redovno čistite nered

Osnovno pravilo privlačenja dobrih vibracija jeste održavanje životnog prostora urednim. Dakle, prljavština, prašina, natrpane i bespotrebne stvari mogu biti prepreka strujanju pozitivne energije. Izbacujte s vremena na vreme sve polomljene i pokvarene stvari, ali i otvarajte prozore - svež vazduh i svetlost moraju cirkulisati kroz vaš dom.

2. Zapalite tamjan

Osim što ima prijatan miris, doneće i energiju harmonije i mira. Tamjan je, u stvari, smola mirisnog drveća iz Južne Amerike i može se paliti.

Pročitajte još: Koliko često treba da se ZALIVA KAKTUS tokom toplih dana? Voli suvo zemljište, ali...

3. Dodajte miris citrusa

Miris citrusnog voća okrepljuje i podiže energiju. On nas asocira na mir, spokoj, relaksaciju. Za početak možete se poslužiti limunom kog svi imamo kod kuće.

Prvi način: Skuvajte limunovu koru u vodi i ostavite da para ispuni mirisom ceo prostor.

Drugi način: Kriške limuna ili drugog citrusnog voća postavite na različitim mestima u domu

Treći način: Uzmite eterično ulje nekog citrusnog voća i nakapjte u činiju sa vodom. 

4. Smislite novu nameru doma

Misli su jako bitne jer one kreiraju našu stvarnost. Da biste zaista osetili energetsku promenu u domu, ona mora početi u vašoj glavi. Dakle, zamislite i manifestujte životni prostor pun pozitivne energije, mir i harmoniju. Vibracije koje šaljete će vam se vratiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas