Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири ствари које стварају неред у вашем ормару: Ово би требало да поклонимо или бацимо

Ормар је често место за ствари које дуго не носимо

1689683528_shutterstock_1321380791.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када сте последњи пут прегледали свој орман како бисте се решили нереда? Да ли само купујете, а не одлажете ону гардеробу коју више не носите.

- Препоручује се да прегледате орман сваке године и избаците све некоришц́ене, старе или нежељене предмете из њега. Ако нешто нисте користили две до три године, најбоље је да се одлучите да то поклоните или баците ако више није за употребу. 

Према професионалним организаторима ове ствари више не би требало да се налазе у нашем ормару:

Одец́а коју више не носите

Осим ако немате неограничен простор за складиштење, нема смисла држати се одец́е која не одговара ономе што сте данас.

- Ваш орман би требало да буде одраз вашег тренутног начина живота и величине гардеробе. То значи да је време да се растанете са стварима које или не пристају или једноставно не одговарају вашем свакодневном начину живота, као што су одела или блејзери из бивше професије - каже професионални организатор Кензи Харки из Симпли Даре.

Успомене

- Можда је примамљиво да ту кутију са старим часописима и разгледницама држите у свом ормару, али ово није место за такве успомене - каже Харки, пише Тхе Спруце.

Ставке које треба поправити

Месецима се надате да ћете поправити одећу или торбу која се поцепала, и то још увек нисте урадили.

- Сви смо толико заузети, па препоручујем да одредите рок за обављање ових задатака и ако не можете да нађете времена да то урадите, смањите губитке и наставите даље - каже организатор.

Поклони које не волите

Само зато што је поклон дошао од вољене особе, то не значи да морате да га држите ако не одговара вашем стилу.

- Требало би да будете окружени стварима које волите у свом дому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas