Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Време је за сезонско СРЕЂИВАЊЕ ормара: Нека вам ГАРДЕРОБА мирише и када је одложите

Нема ништа лепше од миришљавог и уредног ормара.

1631390005_ormar1.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Steph S. Jolly
Oglas

Доласком хладнијих дана време је за генерално распремање ормара. Летње хаљине, лагане блузе и мајице треба заменити дуксерицама, џемперима и капутима.

Сигурно сви имате своје методе за сезонско распремање и реорганизацију ормара - неки пакују летњу гардеробу у вакуум вреће, док други само премештају редослед са полица, али једно је сигурно - свеж и леп мирис неизоставан је када је у питању гардероба.

Прочитајте још: СИРЋЕ, СВЕЋЕ и ЈЕДНА БИЉКА: Најбржи и најефикаснији начини да уклоните ДУВАНСКИ ДИМ из просторије

Уместо да купујете миришљаве врећице које су пуне вештачких мириса и хемикалија, предлажемо вам да сами направите домаћи освеживач, по вашем укусу, за који ће вам требати само пиринач и етерично уље које волите.

Лимун даје јачи освежавајућ мирис, док је лаванда или нана суптилнија.

У стаклену тегллу ставите једну или две шоље пиринча, у зависности колико врећица желите да направите. Потом накапајте до 20 капи етеричног уља по избору. Затворите теглу, и добро је протресите, како би пиринач упио уље. Потом истресите жељену количину у памучну газу коју можете завезати тракицом или гумицом.

Врећицу са пиринчем ставите у ормар међу одећу. Овако направљене мирисне врећице могу да трају од четири до шест месеци, таман једну сезону, до следећег распремања гардеробе и реорганизације ормара.

Такође, теглу са пиринчем и уљем можете ставити и у понеки кутак дома, дневни боравак или купатило, како би простор увек лепо мирисао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas