Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Да ли ваша кућа поседује добар ФЕНГ ШУИ? Ово су главни знаци

Многе даме данас креирају кућу према Фнег Шуију, а уколико желите да сазнате, да ли сте то добро урадили, потребно је да пратите ове знакове

1614931560_Depositphotos_8656403_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Постоје главне површине које су добре за Фенг шуи енергију у енетријеру, а ових неколико савета ће вам помоћи да уредите ваш дом према квалитету добре и позитивне енергије.

Прочитајте још: Боје које по ФЕНГ ШУИЈУ доносе лошу енергију: Ове елементе одмах морате избацити из купатила

Добар извор Фенг Шуи енергије на спољној страни

Фото: деспоситос

Кућа са добром фенг шуи енергијом не поседује Сха Цхи (агресивне) или Си Цхи ниске карактеристике. Пажљиво проучите екстеријер и погледајте окружење куће свежим очима. Закључите ког је облика ваша грађевина или објекат који желите да купите, да ли се налази покрај пруге или поседује двориште под нагибом. Обично, овакве куће могу представљати изазов за креирање доброг фенг шуија. Стварање предивне баште, без обзира на њену величину, може помоћи приликом привлачења енергије у ваш дом.

Енергетски проток ка предњим вратима

Кућа са добрим фенг шуијем поседује углађен, чист и флуидан проток енергије код улазних врата. Чи је тај који нуди енергију фенг шуија, може бити блокиран уколико се испред дома налази велико дрво или било која карактеристика која може блокирати пут до ваших улазних врата.

Вашим вратима може бити потребна додатна нега, дадавање боје која више погодује фенг шуију, нови метални елементи и слично. Не блокирајте прилазни пут кући корпама за рециклирање, старим саксијама, нити ципелама испред врата.

Улазна врата

Кућа са добрим фенг шуијем поседује гостољубив дизајн улазних врата, ојачане и каналисане енергије које слободно теку читавим ентеријером. Овакав концепт може неговати и одржавати добар фенг шуи и учинити ваш дом далеко повољнијим за живот. Добро размотрите шта се налази на путу улаза у вашу кућу и где енергија, ваша пажња, прво одлази, да ли слободан проток води директно у спаваћу собу затворену од улазних врата или је аутоматски усмерена огледалом које се налази у ходнику.

Јако тројство фенг шуија

Кућа са добрим фенг шуијем поседује равномерно распоређену енергију у свим својим центрима - спаваћој соби, кухињи и купатилу. Квалитет који нуди фенг шуи енергија у вашем дому углавном зависи од снаге фенг шуија у свим поменутим просторијама.

Осигурајте да свака просторија поседује јаке фенг шуи основе и увек будите свесни квалитета енрегије која се налази у овим кључним тачкама. Не постоји ни једна кућа са добрим фенг шуијем без јаке енергије у спаваћој соби, купатилу и кухињи.

Добар фенг шуи може бити одржаван свежим и слободним протоком енергије. Не сме постојати стара, блокирана и стагнативна енергија било где у кући. Све око вас мора бити у константном протоку и мењати се на дневној бази. Тако да, чак и након креирања јаког фенг шуи темеља у вашем дому, посао на његовом одржавању се наставља. Требало би да створите навике одржавања енергије свежом и њеног протока који мора бити смислен у свим просторијама.

Прочитајте још: Зашто кревет никако не треба да буде испод прозора? Фенг шуи има објашњење

Константно истраживање

Како би створили добар фенг шуи у кући, започните са малим и немојте заборавити да не смете претерати са количином елемената који стварају његову енергију. Пре свега, морате веровати својим осећајима и определити се за свој лични ток. Након свега, то је ваша кућа и најбоље би било да створите јаку и обновљену количину фенг шуи енергије када год да желите да примените било какве промене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas