Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Da li vaša kuća poseduje dobar FENG ŠUI? Ovo su glavni znaci

Mnoge dame danas kreiraju kuću prema Fneg Šuiju, a ukoliko želite da saznate, da li ste to dobro uradili, potrebno je da pratite ove znakove

1614931560_Depositphotos_8656403_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Postoje glavne površine koje su dobre za Feng šui energiju u enetrijeru, a ovih nekoliko saveta će vam pomoći da uredite vaš dom prema kvalitetu dobre i pozitivne energije.

Pročitajte još: Boje koje po FENG ŠUIJU donose lošu energiju: Ove elemente odmah morate izbaciti iz kupatila

Dobar izvor Feng Šui energije na spoljnoj strani

Foto: despositos

Kuća sa dobrom feng šui energijom ne poseduje Sha Chi (agresivne) ili Si Chi niske karakteristike. Pažljivo proučite eksterijer i pogledajte okruženje kuće svežim očima. Zaključite kog je oblika vaša građevina ili objekat koji želite da kupite, da li se nalazi pokraj pruge ili poseduje dvorište pod nagibom. Obično, ovakve kuće mogu predstavljati izazov za kreiranje dobrog feng šuija. Stvaranje predivne bašte, bez obzira na njenu veličinu, može pomoći prilikom privlačenja energije u vaš dom.

Energetski protok ka prednjim vratima

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje uglađen, čist i fluidan protok energije kod ulaznih vrata. Či je taj koji nudi energiju feng šuija, može biti blokiran ukoliko se ispred doma nalazi veliko drvo ili bilo koja karakteristika koja može blokirati put do vaših ulaznih vrata.

Vašim vratima može biti potrebna dodatna nega, dadavanje boje koja više pogoduje feng šuiju, novi metalni elementi i slično. Ne blokirajte prilazni put kući korpama za recikliranje, starim saksijama, niti cipelama ispred vrata.

Ulazna vrata

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje gostoljubiv dizajn ulaznih vrata, ojačane i kanalisane energije koje slobodno teku čitavim enterijerom. Ovakav koncept može negovati i održavati dobar feng šui i učiniti vaš dom daleko povoljnijim za život. Dobro razmotrite šta se nalazi na putu ulaza u vašu kuću i gde energija, vaša pažnja, prvo odlazi, da li slobodan protok vodi direktno u spavaću sobu zatvorenu od ulaznih vrata ili je automatski usmerena ogledalom koje se nalazi u hodniku.

Jako trojstvo feng šuija

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje ravnomerno raspoređenu energiju u svim svojim centrima - spavaćoj sobi, kuhinji i kupatilu. Kvalitet koji nudi feng šui energija u vašem domu uglavnom zavisi od snage feng šuija u svim pomenutim prostorijama.

Osigurajte da svaka prostorija poseduje jake feng šui osnove i uvek budite svesni kvaliteta enregije koja se nalazi u ovim ključnim tačkama. Ne postoji ni jedna kuća sa dobrim feng šuijem bez jake energije u spavaćoj sobi, kupatilu i kuhinji.

Dobar feng šui može biti održavan svežim i slobodnim protokom energije. Ne sme postojati stara, blokirana i stagnativna energija bilo gde u kući. Sve oko vas mora biti u konstantnom protoku i menjati se na dnevnoj bazi. Tako da, čak i nakon kreiranja jakog feng šui temelja u vašem domu, posao na njegovom održavanju se nastavlja. Trebalo bi da stvorite navike održavanja energije svežom i njenog protoka koji mora biti smislen u svim prostorijama.

Pročitajte još: Zašto krevet nikako ne treba da bude ispod prozora? Feng šui ima objašnjenje

Konstantno istraživanje

Kako bi stvorili dobar feng šui u kući, započnite sa malim i nemojte zaboraviti da ne smete preterati sa količinom elemenata koji stvaraju njegovu energiju. Pre svega, morate verovati svojim osećajima i opredeliti se za svoj lični tok. Nakon svega, to je vaša kuća i najbolje bi bilo da stvorite jaku i obnovljenu količinu feng šui energije kada god da želite da primenite bilo kakve promene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas