Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Енергетско чишћење ДОМА: Савети ФЕНГ ШУИ стручњака који вам могу помоћи да повратите склад и хармонију

Дочекајте 2024. годину са добром енергијом у свом дому

1702553035_shutterstock_2278571295.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Енергетско чишћење и енергизација (нпр. уклањање енергије претходних станара, енергетског талога у зидовима, подовима, плафонима и намештају је најбољи начин да интервенишете у свом дому и омогућите слободан проток енергије. Представљамо једноставан фенг шуитрик 
за енергетско чишћење.

 Према фенг шуију, коре поморанџе су одличан начин за чишћење дома од негативне енергије. и повратити хармонију у њега. Једино што ће вам бити потребно за овај мали ритуал чишћења су: 3 свеже поморанџе, вода, стаклена посуда и свеже цвеће, пише атма.хр.

Енергетско чишћење дома

Огулите поморанџе, узмите кору, а плодове оставите за јело. Поделите кору сваке поморанџе на 9 комада. Ставите их у посудуи прелијте врућом водом до 3/4 посуде.

Понављајте позитивну афирмацију: "С овом церемонијом одлази негативна енергија, а замењује је позитивна."

Ставите посуду на улаз уколико желите да очистите цео дом. Попрскајте том водом целу кућу и понављате своју одабрану мантру и позитивну афирмацију. Прођите кроз све секторе у дому и не пропустите ни ормаре.

Након овог фенг шуи чишћења, отворите прозоре и врата како бисте испунили дом свежом енергијом.

Поставите свеже цвеће у централни део собе или дома.

У наредних 9 дана три пута замените цвеће. Нека то буде свака три дана, а последњи букет нека остане све док не увене.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas