Oglas
· · Komentari: 0

Energetsko čišćenje DOMA: Saveti FENG ŠUI stručnjaka koji vam mogu pomoći da povratite sklad i harmoniju

Dočekajte 2024. godinu sa dobrom energijom u svom domu

1702553035_shutterstock_2278571295.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Energetsko čišćenje i energizacija (npr. uklanjanje energije prethodnih stanara, energetskog taloga u zidovima, podovima, plafonima i nameštaju je najbolji način da intervenišete u svom domu i omogućite slobodan protok energije. Predstavljamo jednostavan feng šuitrik 
za energetsko čišćenje.

 Prema feng šuiju, kore pomorandže su odličan način za čišćenje doma od negativne energije. i povratiti harmoniju u njega. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja su: 3 sveže pomorandže, voda, staklena posuda i sveže cveće, piše atma.hr.

Energetsko čišćenje doma

Ogulite pomorandže, uzmite koru, a plodove ostavite za jelo. Podelite koru svake pomorandže na 9 komada. Stavite ih u posudui prelijte vrućom vodom do 3/4 posude.

Ponavljajte pozitivnu afirmaciju: "S ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna."

Stavite posudu na ulaz ukoliko želite da očistite ceo dom. Poprskajte tom vodom celu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz sve sektore u domu i ne propustite ni ormare.

Nakon ovog feng šui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako biste ispunili dom svežom energijom.

Postavite sveže cveće u centralni deo sobe ili doma.

U narednih 9 dana tri puta zamenite cveće. Neka to bude svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas