· · Коментари: 0
дом

ФЕНГ СХУИ савети за уређење КУХИЊЕ: Где вам се налази шпорет?

Фенг схуи може да се примени и у кухињи

1656240999_kitchen-3857475_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Кухиња је једна од најважнијих просторија у дому у смислу фенг шуија. То је место где се храните и често је простор где се окупљају породица и пријатељи.

Фенг схуи у кухињи

Локација шпорета

Шпорет представља ваше ресурсе, каријеру и начин на који можете да се храните да бисте имали највише успеха на. Једна од најважнијих ствари које треба узети у обзир када је у питању шпорет је командна позиција. То је она која подразумева да можете да видите врата док кувате, а да не будете у линији са вратима. Ово вам омогућава да имате контролу над својим животом и каријером и да видите све људе, енергију или прилике које вам могу да вам се појаве. Често није могуће да се положај шпорета промени, ако је то случај, можете да додате огледало на локацију која вам омогућава да видите врата иза себе док кувате, пише Тхе Спруце.

Прочитајте још: Очистите намештај уз помоћ ПОКЛОПЦА ЗА ШЕРПУ: Трик који ће вас одушевити (ВИДЕО)

Фрижидер

Важно је да фрижидер одржавате чистим. Размислите о томе какав је осећај отворити чист, организован фрижидер насупрот неуредном фрижидеру пуном хране којој је истекао рок трајања. Чак и ако не једете артикле којима је истекао рок трајања, они и даље енергично утичу на вас. Осим тога, непотребно заузимају простор. Баците све што је истекло и користите природна средства за чишц́ење да бисте уклонили сву прашину која се накупила.

Поломљени или окрњени предмети

Уклоните сломљене или окрњене предмете, попут шољица и тањира, из свог дома. Сломљени предмети преводе се у сломљену енергију. Ако је то нешто што заиста волите или има значење за вас, поправите га.

Прочитајте још: Које уређаје треба да ИСКЉУЧИТЕ ИЗ СТРУЈЕ пре него што одете на ЛЕТОВАЊЕ: Обратите пажњу

Очистите простор сољу

Повремено можете користити со и воду да пажљиво обришете своју кухињу. Сол је кристал и према кинеској дисциплини може да апсорбује негативне, устајале енергије, пише Тхе Спруце.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.