Oglas
· · Komentari: 0
dom

FENG SHUI saveti za uređenje KUHINJE: Gde vam se nalazi šporet?

Feng shui može da se primeni i u kuhinji

1656240999_kitchen-3857475_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u domu u smislu feng šuija. To je mesto gde se hranite i često je prostor gde se okupljaju porodica i prijatelji.

Feng shui u kuhinji

Lokacija šporeta

Šporet predstavlja vaše resurse, karijeru i način na koji možete da se hranite da biste imali najviše uspeha na. Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir kada je u pitanju šporet je komandna pozicija. To je ona koja podrazumeva da možete da vidite vrata dok kuvate, a da ne budete u liniji sa vratima. Ovo vam omogućava da imate kontrolu nad svojim životom i karijerom i da vidite sve ljude, energiju ili prilike koje vam mogu da vam se pojave. Često nije moguće da se položaj šporeta promeni, ako je to slučaj, možete da dodate ogledalo na lokaciju koja vam omogućava da vidite vrata iza sebe dok kuvate, piše The Spruce.

Pročitajte još: Očistite nameštaj uz pomoć POKLOPCA ZA ŠERPU: Trik koji će vas oduševiti (VIDEO)

Frižider

Važno je da frižider održavate čistim. Razmislite o tome kakav je osećaj otvoriti čist, organizovan frižider nasuprot neurednom frižideru punom hrane kojoj je istekao rok trajanja. Čak i ako ne jedete artikle kojima je istekao rok trajanja, oni i dalje energično utiču na vas. Osim toga, nepotrebno zauzimaju prostor. Bacite sve što je isteklo i koristite prirodna sredstva za čišćenje da biste uklonili svu prašinu koja se nakupila.

Polomljeni ili okrnjeni predmeti

Uklonite slomljene ili okrnjene predmete, poput šoljica i tanjira, iz svog doma. Slomljeni predmeti prevode se u slomljenu energiju. Ako je to nešto što zaista volite ili ima značenje za vas, popravite ga.

Pročitajte još: Koje uređaje treba da ISKLJUČITE IZ STRUJE pre nego što odete na LETOVANJE: Obratite pažnju

Očistite prostor solju

Povremeno možete koristiti so i vodu da pažljivo obrišete svoju kuhinju. Sol je kristal i prema kineskoj disciplini može da apsorbuje negativne, ustajale energije, piše The Spruce.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas