Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗИТИВНЕ ВИБРАЦИЈЕ

ФЕНГ ШУЈИ правило за срећу и успех укућана: Ове три биљке морате имати у свом дому

Следите древну кинеску вештину уређења простора...

1631827513_Depositphotos_123244550_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Вештина живљења у складу са окружењем у којем боравимо и привлачење позитивне енергије суштина је популарне фенг шуји кинеске вештине уређења простора. На тај начин ћемо осигурати срећу и благостање целој својој породици, која борави у том простору.

Прочитајте још: Ако их остављате у купатилу, постају ЛЕГЛО ЗАРАЗА: Где треба одложити мокре ПЕШКИРЕ након купања?

Према фенг шуји филозофији, темељ добре енергије у дому су биљке, које доносе не само позитивну енергију и равнотежу, већ и различите типове среће. Како су љубав, срећа и успех, три ствари које људи траже у животу, ево које ће вам биљке помоћи у томе.

Три биљке за успех у дому

Бамбус - биљка која привлачи позитивну енергију, стабилност и успех у вези, па је обавезан део сваког ентеријера. У случају да вам недостаје новац и успех, посадите три или девет бамбуса у леви део куће најудаљенији од улазних врата, кажу мајстори фенг шуија.

Прочитајте још: Да ли сте спремни да испробате СУДОКУ ДИЈЕТУ? Звучи нестварно, али успева!

Орхидеја - служи за проналазак нове љубави или обнављање старе, а право мјесто за њу је на ноћном ормарићу или на прозору.

Прочитајте још: Колико је заправо здраво СУВО ВОЋЕ? Да ли је део и ваше исхране?

Златни бршљан - познат и као биљка новца, ова пузавица заправо се зове ђавољи бршљан или златна пузавица, а уз привлачење новца одбија негативне енергије. Најбоље место за ову биљку је празан угао у стану или празна полица. Занимљиво је и да је познат као биљка која одлично чисти ваздух.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas