· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУЈИ

Основна правила за УСПЕХ У КАРИЈЕРИ која можете већ од данас следити

Једноставна правила за велике пословне успехе која поштују најуспешнији људи на свету

1652993685_secretary-gf5e55f504_640.jpg
Фото: Pixabay

Успех на послу могу донети и мале ситнице, односно једнставна правила и дневне рутине, тврде следбеници традиционалне источњачке фенг шуји филозофије. Доносимо вам једноставна правила које примењују најуспешнији пословни људи, а реч је о крајње једноставним стварима.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Сто у канцеларији никада не треба да стоји у правцу врата, јер ћете јако тешко напредовати у послу. Немојте седети у правцу оштрих ивица стола, јер ће то блокирати вашу енергију.

 У источни део поставите биљке и слике са цвећем...

Активирајте енергију западне стране са звончићима који су везани црвеним тракама. Не препоручује се светло у овом углу, јер ће оно повећати ваше проблеме. Енергију југозапада ојачајте са кристалима. У источни део поставите биљке и слике са цвећем. У овом делу избегавајте металне елементе. У југоисточни део можете поставити мању фонтаницу са водом или ставити посуду са водом.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Такође, у јужни део канцеларије можете поставити нешто црвено, јер ће то донети очекивану репутацију. Када сте у канцеларији, никада немојте седети леђима окренутим према вратима, јер ће то временом донети многе преваре и издаје.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Активирајте симболе среће, који ће призвати славу и признања. Симбол феникса је одличан за активирање добрих могућности. Лампе постављење на југу активираће добру репутацију фирме.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.