Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

HIT DETALJ U ENTERIJERU: Drvena klupa u sobi je komad koji morate posedovati! (FOTO)

Drvene klupe nekada su predstavljale skroman komad nameštaja kojem niko nije pridavao previše značaja i koji se ni na koji način ne bi mogle smatrati zanimljivim dekor detaljem.

1604501292_Depositphotos_199665542_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ali čini se da su se stvari malo promenile, te najnoviji trendovi u enterijeru upravo ovaj komad nameštaja ističu kao šik detalj koji će oplemeniti svaki prostor i udahnuti mu toplu, rustičnu notu.

Modernizovane i stilizovane, ovakve klupe danas krase brojne salone, luksuzne restorane i vile širom sveta, a ukoiko želite da svoj životni prostor obogatite jednim ovakvim komadom, ostanite sa nama i u nastavku gde vam donosimo nekoliko korisnih saveta i pregršt inspiracije za stilizovanje.

Pročitajte još: Kako da MALI STAN izgleda prostrano i veće? Primenite ovih 6 JEDNOSTAVNIH saveta (FOTO)

Prvo što treba da imate na umu kod ovakvog komada nameštaja jeste da ovde nije reč o klasičnim klupama koje služe kao zamena za stolicu i koje lako možete premestiti sa jednog mesta na drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retour sur l’une des chambres enfant de notre Projet Courcelles où les menuiseries, pensées avec de grands tiroirs en partie basse pour un rangement facilité, ont été peintes dans la même teinte bleu-gris que les murs ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Peinture @ressource_peintures⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Papier peint @cole_and_son_wallpapers @aufildescouleurs ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Table basse et coussins @caravane_paris⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tapis @secretberbere⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷@francoisguillemin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #appartementhaussmannien #ateliercvd #architectureinterieure #architectureinterieur #appartementparisien #decoration #agencededecoration #decoratricedinterieur #interieurdesign #agencementinterieur #decorationinterieur #designinterieur #amenagementinterieur #papierpeint #decoratrice #decoratriceinterieur #decoratriceparis #decorationchambre #chambre #menuiseriesurmesure #menuiserieinterieure #chambregarçon #chambregarçon #decochambreenfant #decochambre #chambreenfant #banquette #placardsurmesure #bureauenfant #chambrebleue

Objava koju deli Atelier CVD (@ateliercvd) dana

Ono što je karakteristično za ovakve klupe jeste da one više podsećaju na velike drvene sanduke koji su smešteni u uglu prostorije, prislonjeni uz zid, ili često i fiksirani uz njega, te prekriveni brojnim ukrasnim jastučićima.

Na taj način, one više liče na simpatičan kutak koji je integralni deo prostorije, nego na individualni komad nameštaja. U tome i leži njihov šarm, ali i ogroman potencijal za stilizovanje.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Kako da ovakvu klupu uklopite u svoj enterijer?

Cenjene uglavnom zbog svoje dekorativne strane, ove nesvakidašnje klupe su i vrlo praktične. U najjednostavnijoj varijanti, vaša klupa može biti drveni sanduk u koji možete smestiti višak stvari koje vam trenutno nisu potrebne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projet Dupleix avec le petit coin banquette, haut en couleur, de la chambre de Léopold. ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Peinture @ressource_peintures⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tapis @secretberbere⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Coussins @petitpan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷@francoisguillemin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #appartementhaussmannien #ateliercvd #architectureinterieure #architectureinterieur #appartementparisien #agencededecoration #decoratricedinterieur #interieurdesign #agencementinterieur #decorationinterieur #designinterieur #amenagementinterieur #decoratrice #decoratriceinterieur #decoratriceparis #decorationchambre #decorationchambreenfant #chambre #chambreenfant #chambreenfants #chambregarcon #chambregarçon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tapisberbere #menuiseriesurmesure⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #banquette #banquettesurmesure ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coussins #coussinenfant #peinturemurale #chambrebleue

Objava koju deli Atelier CVD (@ateliercvd) dana

Pročitajte još: MALA dnevna soba traži VELIKE IDEJE: Ovo su najčešće GREŠKE

Ovo može biti i niska dugačka komoda koja sa prednje strane ima fioke, koju sa gornje strane možete prekriti udobnim podmetačima za sedenje i dekorisati mekim, šarenim jastučićima, i tako je pretvoriti u savršen kutak za ručavanje u kuhinji ili pak čitanje u spavaćoj ili dečijoj sobi.

Osim toga, ovakav komad može biti i odlično rešenje za predsoblje kada želite da se obujete, ili pak za terasu kada vam treba kutak za maštanje i uživanje.

Pročitajte još: Stvari koje UMANJUJU SAVRŠENSTVO vašeg DOMA: Promenite ih i sve će biti drugačije

Opcije za igranje i uklapanje su brojne, a najbolje od svega je što ovaj komad možete prilagoditi trenutnim potrebama i raspoloženju, te ga stilizovati i koristiti na različite načine. Nadamo se da su vas ove fotografije inspirisale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas