· · Коментари: 0

Јесења равнодневница почиње 23. септембра: Ово су ТРИ ствари које по фенг шуију треба да урадите у КУЋИ пре тога

Фенг шуи открива шта треба да очистите и баците из куће пре јесење равнодневнице 23. септембра 2022. године!

1663763627_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс

Јесења равнодневница очекује нас 23. септембра, на дан када ноћ и дан трају једнако, када почиње јесен. У овим данима енергија је појачана, па је треба искористити за развој, позитивне промене, трансформацију.

Јесења равнодневица се дешава када Земљин екватор пређе центар Сунца, што значи да једном од два пута сваке године, Земља није нагнута на један или други начин у односу на Сунце. Што се тиче фенг шуија, потребно је да направите реорганизацију у дому која ће вам донети позитивну енергију. Доносимо вам неколико савета фенф шуи стручњака шта треба да урадите за време јесење равнодневнице:

1. Очистите свој орман - Поново је време да одложите летњу одећу и замените је у орману за топлу, јесењу. Док прегледавате своју одећу, одвојите мало времена да очистите свој орман. Ако вам је орман пун, енергично говорите универзуму да немате места за ништа ново. Направите простор за неке невероватне могућности!

Прочитајте још: Њих треба да имате у радном окружењу: Биљке које ублажавају напетост и стрес

2. Освежите своју постељину - Како време постаје хладније, прилагодите постељину у складу са тим. Јесен и зима подразумевају да узмете јоргане и топлу ћебад. Приуштите себи тканину од органских материјала. Такође размислите о бојама ваше постељине. Топлије земљане боје попут бордо, браон и наранџасте, сјајне су за хладније месеце.

3. Дубински очистите фрижидер - Заједно са одећом коју носите и креветом у коме спавате, промена годишњег доба такође доприноси промени у храни коју једете. Ово је време за прелазак на топлију, кувану храну и мање сирове, хладне хране. Гледајте на ово као на прилику за дубинско чишћење и уклањање нереда. Испразните фрижидер и уклоните све што је истекло, старо и/или покварено. Ако је могуће, компостирајте органски материјал. За чишћење фрижидера можете користити природна средства као што су сода бикарбона, мешавина сирћета, воде и етеричног уља еукалиптуса.

Уз ова 3 једноставна савета, поздравите јесењу равнодневницу у свом дому. Свакако можете да екоришете дом бундевама, лишћем и јесењим топлим бојама. Уђите у овај период испуњени позитивним вибрацијама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.