Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ситнице у новчанику одбијају НОВАЦ: Ослободите се рачуна, али и једне битне ствари

Поједине ствари привлаче, али и одбијају новац, због тога је потребно што пре их се ослободити из новчаника

1668077371_novcanik.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

За привлачење новца, прво треба променити начин размишљања, односно треба имати позитиван приступ према новцу. Не размишљајте само о недостатку, дуговима и немогућности да зарадите, већ се фокусирајте на начине како да умножите парице.

Прочитајте још: МУЖ НА САМРТИ ПОМОГАО ЖЕНИ ДА НАЂЕ ЉУБАВ: До последњег тренутка размишљао о њој!

Поред тога, уколико поштујете фенг схуи савете, сигурно сте чули да старе рачуне никако не треба чувати у новчанику, како бисте привукли погодне финансије.

Осим рачуна, постоје још неке ствари које многи чувају у новчаницима, а које лоше утичу на финансије.
Фенг шуи воли ред, чистоћу, организованост, слободан простор, па ако желите да привучете боље финансије, избаците следеће:

-  осушене биљке, трава, цвеће - "мртва" енергија ће донети стагнацију у протоку новца.

- мирисне кесице - новац има своју арому, свој мирис, и не би требало мешати га са никаквим другим мирисима;

- картице са попустом које ретко користите - гомилање картица у новчанику може блокирати прилив финансијске енергије, па се саветује да картице држите у неком другом новчанику намењеном само за то;

- шопинг списак - сваки списак ствари на које треба потрошити новац, смао ће одбити његову енергију;

Прочитајте још: Када је затруднела није знала чије дете носи: Познату глумицу је отац силовао на дан венчања, а онда су у вези остали још 10 година

- неплаћене уплатнице - дуговање је јако лоше за енергију новца јер чување рачуна, посебно неплаћених, као и уплатница поред новца доноси изненадне трошкове и одлив новчане енергије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas