· · Коментари: 0

Како НАЈБРЖЕ ДА ОСУШИТЕ ВЕШ ТОКОМ ЗИМЕ? Један генијалан трик ће вам скратити овај процес (ВИДЕО)

Сушење веша током зиме траје много дуже и зна да буде врло компликован процес

1667831860_vess.png
Фото:ТикТок/принтсцреен/цлеанинг_ат83

Сушење веша зими је ноћна мора за домаћице. Осим хладног времена, дебље зимске ствари знатно се теже суше. Уколико мокре ствари поређате на радијатор, може доћи до великог испаравањаи стварања влаге и буђи.

Како онда најбрже осушити мокру одећу?

Једна корисница ТикТока, по имену Лаура Вилијамс, открила је у видеу генијалан трик. Она је открила који је најефикансији начин сушења веша током зиме.

Прочитајте још: Трик који ће вам помоћи да освежите свој дом: Мирис куће ће бити НЕВЕРОВАТАН, а потребна вам је само једна НАМИРНИЦА коју већ имате у кухињи

@цлеанинг_ат83 Хацк фор дрyинг yоур цлотхес ФАСТЕР 🤩 #вирал #хацк #лифехацк #лаундрy #фyп #форyоу #цлеанингат83 #форyоу ♬ Литтле Биттy Преттy Оне - Тхурстон Харрис

- Ставите сушилицу поред радијатора, покријте веш чаршавом, угурајте други крај чаршава у задњи део радијатора и проверите да ли је грејање укључено - објаснила је Лора у видеу, па додала:

- Када сушите веш на сушилици, оставите мало више места између одеће, јер ће на тај начин ваздух моћи да циркулише и веш ће се брже сушити.

Овај трик је одушевио многе који су га испробали.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.