Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЕФИКАСНО

Како уклонити МИРИС ПСА из дома? Примените ОВЕ САВЕТЕ!

Припремите се за генерално чишћење.

1606473101_Depositphotos_151107130_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Већина паса има специфичан мирис. Код неких врста он је једва приметан док код других, најчешће већих и дугодлаких паса, он може бити поприлично изражен.

Ако се не третира на време и на прави начин, мирис пса може да се увуче у сваки део вашег дома и да постане интензиван. Сазнајте како максимално уклонити мирис пса.

1. Корак

Припремите простор за генерално чишћење које започиње усисавањем. Уклоните све тканине с намештаја и добро их истресите или пак усисајте те склоните у купатило и припремите за прање. 

Детаљно усисајте све подове, тепихе и намештај као и простор испод намештаја где се најчешће накупљају длаке вашег љубимца.

Прочитајте још: Уз ове трикове брзо ћете очистити ДЛАКЕ на теписима и намештају

2. Корак

Фото: Депозит

У машину за прање веша ставите сву ћебад, јастучиће и остале детаље направљене од тканине јер оне најлакше упијају неугодне мирисе. Предмете оперите на лаганој температури с детерџентом за осетљиво рубље. По жељи, уместо омекшивача користите јабуково сирће које делује антибактеријски и тканину оставља меком.

Ако планирате да максимално дотерате и очистите дом, препоручљиво је да и вашем љубимцу осигурате купање. 

Прочитајте још: Решите се непријатних МИРИСА У КУЋИ: За сваки део по један трик

3. Корак

Након што сте уклонили све материјале, соду бикарбону посипајте по свим површинама од материјала попут тепиха и седећих гарнитура, а онда зрнца дланом, метлицом или четком раширите по целој површини.

Оставите да сода бикарбона одстоји преко ноћи и упије све мирисе и влагу. Ујутру, усисавачем усисајте прашак са свих површина како бисте у постпуности уклонили мирис пса из дома.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas