· · Коментари: 0

Корисница ТикТока открила вишенаменски трик: Ево зашто би требало да замрзнете детерџент за судове (ВИДЕО)

Генијалан трик који ће вас одушевити

1669804190_deterdzent.png
Фото: ТикТок/принтсцреен/фабулоса_цлеанинг

Детерџент за прање судова има свако домаћинство, али вероватно вам никада није пало на памет да га замрзнете. Једна корисница ТикТок мреже поделила је овај генијалан трик - сипала је течност за прање судова у силиконске калупе (или калупе за лед) и убацила у замрзивач.

Када се детерџент замрзне у калупима, добићете универзалне таблете за чишћење многих површина. На лакши начин можете уклонити масноћу и прљавштину. Сјајно могу послужити за чишћење тврдокорних масноћа које се таложе на решеткама рерне. Истрљајте решетке коцкицом замрзнутог детерџента, па исперите топлом водом.

Прочитајте још: Шта се све може догодити ако не мењате постељину редовно? Повећава се ризик од настанка бројних здравствених проблема

Уклоните мрље са столњака и одеће на овај начин или убаците у машину уместо таблета за прање судова.

@фабулоса_цлеанинг Фрозен wасхинг уп лиqуид хацк тхат леавес овен рацкс спарклинг & лемонy фресх. ПЕРФЕЦТ то леаве ин панс, овен дисхес & синкс фор еxтра соакинг тоо! Wхо’с трyинг тхис? 🍋 #фабулоса_цлеанинг #фабулосацлеанинг #фабулоса #фyп #цлеанинг #цлеанингхацкс #цлеанингтикток #цлеан #цлеанток #хоме #хацкс #цлеанингтипс ♬ 2степ - Ед Схееран

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.