· · Коментари: 0
КИНЕСКА ФИЛОСОФИЈА

Кратки савети за ДУГУ ХАРМОНИЈУ! Осам кратких правила ФЕНГ ШУИЈА које можете испунити одмах

Популарни фенг шуји савети добродошли су у сваки дом, посебно ако не захтевају много измена у дому

1615418845_feng.png
Фото: Pixabay

Древна кинеска философија живљња и вештина враћања хармоније у животни простор, популарни фенг шуји достигао је светску славу. Иако нам се некада неки савети могу учинити доста компликованим и захтевним, постоје и практични савети које лако можете следити и унети потпуно другачију, позитивну енергију у свој дом.

Прочитајте још: ПЕНТХАУС КОЈИ ОДУЗИМА ДАХ: Стан од 57 милиона долара (ФОТО)

Баците све што не ради, што вам не треба или не користите, поклоните некоме, само се тога решите...

Доносимо вам основна правила која су темељ за захтевније захвате, а већ применом ових једноставних захтева можете свој дом учинити доста пријатнијим и инспиративнијим местом за живот целе ваше породице.

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Боје које по ФЕНГ ШУИЈУ доносе лошу енергију: Ове елементе одмах морате избацити из купатила

1. Очистите целу кућу. Баците све што не ради, што вам не треба или не користите, поклоните некоме, само се тога решите. Одмах ћете испунити и још једно правило и уклонити неред, који је главни узрочник блокада енергије.

Прочитајте још: Ког облика је ваш СТО за ручавање? Према ФЕНГ ШУЈИ правилима само један доноси опуштајућу атмосферу у породицу

2. Поправите све одводе и доводе воде, славине које цуре и слично. Осим тогам држите даску на WЦ-у спуштеном јер све то симболизује цурење новца из ваших џепова, што сигурно не желите.

3. Врата купатила морају увек бити затворена, посебно ноћу.  Енергија купатила мора бити одвојена од остатка стана.

Прочитајте још: Биће као из часописа: Промените ове ситнице у свом дому

Фото: Depositphotos

4. Пустите природно светло у свој дом у свакој прилици, дигните венецијанере, размакните завесе и допустит да вас сунце испуни енергијом. 

Прочитајте још: ДЕКОРАЦИЈА ДОМА према ФЕНГ ШУИЈУ: Важно је да ово буде први корак

5. Кад кречите зидове у кући, потрудите се да немате више од три боје у стану, колико фенг шуји каже да је максимум.

6. Према фенг шуију, оштре ивице и предемти привлаче негативне енергије, па се потрудите да их прекривете стољнацима. 

Прочитајте још: ДЕКОРАЦИЈА ДОМА према ФЕНГ ШУИЈУ: Важно је да ово буде први корак

7. Радни сто нека вам увек буде усмерен према вратима или поставите огледало испред себе, тако да увек видите ко улази на врата или вам се приближава.

8. У спаваћој соби нема места за електричне апарате било које врсте, па био то и таблет или лаптоп. Ослободите спаваћу собу тих зрачења и боље ћете спавати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.