Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Кратко и ЈАСНО! Ево како да вам кућа не изгледа као СВИЊАЦ

Много обавеза око посла и породице резултира хаосом у дому...

1647720674_clutter-g5efc51aeb_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Пословне обавезе и брига око породице не остављају много простора за бригу о дому, посебно уколико имамо много ствари и мало простора за њихово складиштење у дому. Тако се некада да чини да и пре него што се окренете, у кући је такав циркус да би викендом најрадије нестали негде - и позвали спремачицу.

Прочитајте још: Био је врло дрзак и смео, а увек је држао до своје речи: Да ли знате ко је био српски Робин Худ?

Доносимо вам списак од три ствари због којих вам кућа или стан никада не изгледају поспремљено.

Превише покривача

Покривачи који се само пребаце преко намештаја могу учинити да се дом чини топлијим и пријатнијим, али ако претерате с њима само ће изгледати неуредно. Ако волите ћебад и прекриваче, купите неколико које се добро уклапају у ентеријер, али не претјерује јер чак и ако се стопе са простором, превише прекривача резултираће тиме да дом изгледа прљаво и неорганизирано.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Превише украса

Украсне ситнице ухватиће свачију пажњу, али када их је превише, дом једноставно изгледа неуредно. То је посебно истиче у малим просторима, који изгледају пренатрпано. Уз то, пуно ситних детаља изискује детаљније и дуже чишћење јер ће се без тога на њима скупљати прашина и прљавштина.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Пуно јастука

Без обзира на то колико вам је удобно лежати на хрпи јастучића, чињеница је да простор због њих изгледа неуредно. Превише јастука може дому дати неорганизовани и затрпани изглед. Стога, пре него што купите хрпу јастука, размислите како ће вам дом изгледати.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas