Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лампице, зеке, шаргарепице и јаја: УСКРШЊА ДЕКОРАЦИЈА која ће задивити ваше најближе! (ФОТО)

Ко каже да треба да се посвети кићењу дома само за Нову годину, када и за Ускрс има толико материјала за декорацију куће!

1649084444_easter-egg-gbf7b2b050_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Лампице не морају само да означавају зимске празнике, већ и пролећне. И не било који празник, већ највећи православни - Ускрс!

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Ово су једноставне и веселе ускршње идеје за декорацију која ће увеселити и ушаренити ваш дом! 

Ускршњи венац: 

Нашли смо две идеје за ваш ускршњи венац, у зависности који вам се више слаже уз амбијент! 

Први венац је од предива или тканине која вам је преостала. Једноставно направите лоптице од било које пуфнасте тканине и залепите у круг на неку чврсту површину. Идеално би било да изрежете дебљи картон у облику круга на кога ћете лепити куглице. Затим додајте уши, исто изрезане од картона како би употпунили ускршњег зеку. 

Друга идеја за венац је можда нешто једноставнија. Имате шарене штипаљке? То је можда и најбитнији детаљ од свега. Све што је потребно је да нађете или направите жицу у облику круга за коју ћете закачити штипаљке у круг. Затим у центар венца налепите или уметните по жељи декорацију, у овом случају то је плишани зека са пластичним јајима. 

Ускршње лампице: 

Зашто лампице треба увек да нас асоцирају на зимске празнике и Нову годину? Лампице можемо користити и током усркшњих празника, зато све лампице које сте недавно спаковали и одложили до следеће Нове године, распакујте и украсите ваш дом за Ускрс!

Све што вам треба су пластична ускршња јаја која сада свуда могу да се купе (живели кинези), новогодишње лампице и бушилица. Пробушите пластично јаје на врху са једне стране, само довољно колико да прође танка сијалица. И кроз неколико минута имате прелепу ускршњу декорацију у вашем дому! 

Декорације са салветама: 

Припремили смо вам две идеје за декорацију стола, односно салвета које постављате поред прибора за ручавање. Такође у скалду са вашом декорацијом и бојама, представљамо вам две идеје како можете користити салвете: 

Ова шарена декорација подсећа на шаргарепу зар не? Овде вам никаква вештина није потребна осим да нађете довољно дречаву салвету да подсећа на боју шаргарепе, праћену са зеленим есцајгом да подсећа на зелени део шаргарепе и то је то! 

У пратњи шаргарепе ту је и зека. Пронађите било какву платнетну салвету и вежите је као на слици, тако да добијете облик зечјих ушију на тањиру! Увежите концем изнад јајета и задивите ваше госте и драге људе овом једноставном, а ефектном декорацијом!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas