Oglas
· · Komentari: 0

Lampice, zeke, šargarepice i jaja: USKRŠNJA DEKORACIJA koja će zadiviti vaše najbliže! (FOTO)

Ko kaže da treba da se posveti kićenju doma samo za Novu godinu, kada i za Uskrs ima toliko materijala za dekoraciju kuće!

1649084444_easter-egg-gbf7b2b050_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Lampice ne moraju samo da označavaju zimske praznike, već i prolećne. I ne bilo koji praznik, već najveći pravoslavni - Uskrs!

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Ovo su jednostavne i vesele uskršnje ideje za dekoraciju koja će uveseliti i ušareniti vaš dom! 

Uskršnji venac: 

Našli smo dve ideje za vaš uskršnji venac, u zavisnosti koji vam se više slaže uz ambijent! 

Prvi venac je od prediva ili tkanine koja vam je preostala. Jednostavno napravite loptice od bilo koje pufnaste tkanine i zalepite u krug na neku čvrstu površinu. Idealno bi bilo da izrežete deblji karton u obliku kruga na koga ćete lepiti kuglice. Zatim dodajte uši, isto izrezane od kartona kako bi upotpunili uskršnjeg zeku. 

Druga ideja za venac je možda nešto jednostavnija. Imate šarene štipaljke? To je možda i najbitniji detalj od svega. Sve što je potrebno je da nađete ili napravite žicu u obliku kruga za koju ćete zakačiti štipaljke u krug. Zatim u centar venca nalepite ili umetnite po želji dekoraciju, u ovom slučaju to je plišani zeka sa plastičnim jajima. 

Uskršnje lampice: 

Zašto lampice treba uvek da nas asociraju na zimske praznike i Novu godinu? Lampice možemo koristiti i tokom usrkšnjih praznika, zato sve lampice koje ste nedavno spakovali i odložili do sledeće Nove godine, raspakujte i ukrasite vaš dom za Uskrs!

Sve što vam treba su plastična uskršnja jaja koja sada svuda mogu da se kupe (živeli kinezi), novogodišnje lampice i bušilica. Probušite plastično jaje na vrhu sa jedne strane, samo dovoljno koliko da prođe tanka sijalica. I kroz nekoliko minuta imate prelepu uskršnju dekoraciju u vašem domu! 

Dekoracije sa salvetama: 

Pripremili smo vam dve ideje za dekoraciju stola, odnosno salveta koje postavljate pored pribora za ručavanje. Takođe u skaldu sa vašom dekoracijom i bojama, predstavljamo vam dve ideje kako možete koristiti salvete: 

Ova šarena dekoracija podseća na šargarepu zar ne? Ovde vam nikakva veština nije potrebna osim da nađete dovoljno drečavu salvetu da podseća na boju šargarepe, praćenu sa zelenim escajgom da podseća na zeleni deo šargarepe i to je to! 

U pratnji šargarepe tu je i zeka. Pronađite bilo kakvu platnetnu salvetu i vežite je kao na slici, tako da dobijete oblik zečjih ušiju na tanjiru! Uvežite koncem iznad jajeta i zadivite vaše goste i drage ljude ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas