Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАДИ ПАР ЈЕ ИЗНАЈМИО СТАН ОД 57 квадрата и направио праву магију: Идеја за јефтино реновирање дома (ВИДЕО)

Све су направили сами, а већина материјала је бесплатна или купљена и радњама половне робе

1678527253_stan-naslov-1.jpg
Oglas

Да од изнајмљеног стана од 57 квадрата можете да направите невероватно удобан, светао и леп дом, показује један млади пар из Тајвана (Кина). Миш и Рајан су оприликом изнајмљивања овог стана од једне старије даме затекли простор у јако лошем стању, а онда су предложили да реновирају стан и тако на дуже време изнајме дом за себе. Власница стана је пристала, а пошто су дизајнери енетеријера, овај пар је нашао паметна и јефтина решења која можете да примените и ви у свом дому.

Фото: YТ принтсцреен/НЕВЕР ТОО СМАЛЛ

У стан се улази преко крова зграде, односно кроз чаробну терасу пуну бујног зеленила. Како је пар навео, желели су да у дому направе тај мини ефекат џунгле. Већину ствари у дому су сами направили, а много тога је купљено у продавницама половне робе. На тај начин су пуно уштедели, а како би стан потпуно трансформисали, скинули су плафон и направили потпуно другачији распоред.

Фото: YТ принтсцреен/НЕВЕР ТОО СМАЛЛ

Првобитно су у стану дневни бровак и спаваћа соба делили исти простор у поткровљу изнад кухиње, а сада је тај простор само спаваћа соба. Цео доњи део је сада састављен од дневне собе, кухиње и трпезарије. Простор је изгледао скучено, а са новим распоредом и плафонима које су ручно правили од шпер плоча, постао је светлији и отворенији. У степеништу који води ка спаваћем делу направљен је простор за складиштење. Простор за ручање је у склопу дневне собе, а пошто не гледају телевизију, пар је прекопута софе поставио уметничке слике како би додали визуални ефекат.

Фото: YТ принтсцреен/НЕВЕР ТОО СМАЛЛ

Дом је уређен у комбинацији ретро и модерног, а садржи и пуно аутентичних детаља попут слика, декоративних јастучића, украса у макраме техници и биљака. Кухиња је од дневне собе одвојена завесом, простор је узак, али паметно организован. Са леве стране налази се све за кухињу коју је пар сам направио, чак су сами и обојили плочице, како наводе у боју "чаја са млеком". Са друге стране кухиње се налази полица, као импровизовани мини шанк, која савршено може да послужи за доручковање.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas