Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Модерни гардеробери као практични комади намештаја за одлагање гардеробе

Увек нам недостаје места за одлагање, а уз ове комаде бисмо лако могли да решимо проблем.

1647602689_Novosti-00-.jpg
Oglas

Поред кревета за спавање, главни комади намештаја у спаваћој соби су свакако гардеробери и ормари. Њихов дизајн у амбијент уноси одређени стил, а важна је и функционалност, како бисте сместили сву потребну гардеробу. У зависности од просторних перформанси одлучићете се за гардеробер или ормар, а сам конкретан избор је олакшан тиме што постоји велики број модела, различитих по функционалности, али и дизајну.

Организација употребног простора је изузетно важна. Бољу прегледност гардеробера постићи ћете гардеробним шипкам за вешалице, а не може се занемарити ни значај вертикалних полица, јер се захваљујући њима добија могућност организације на вишем нивоу. Одлагање сезонске гардеробе на ниже полице и вансезонске на више, само је једна од могућности, а добар начин за организацију је и коришћење кутија за одлагање ситнијих комада гардеробе, које би се димензионално уклопиле у ваш гардеробер.

Фото: Форма Идеале

Гардеробер ГАЛИЦИА 220 у опак белом дезену, са декоративним хоризонталним апликацијама од црног бојеног стакла, представља модерно и креативно дизајнерско решење. Унутрашњост се састоји од сегмента са полицама у левом и десном делу, као и сегмента са гардеробном шипком у средишњем делу. Такође, поседује могућност уградње успоривача код клизног механизма који додатно доприносе сигурности и функционалности.

Уз гардеробер, практичан комад намештаја за спаваћу собу је и комода. Комода ДУЕРО 3К2Ф поседује два бочна затворена крила са по три вертикалне полице, као и централно позициониран сегмент са две фиоке и затвореном полицом, па се у њу могу сместити многе додатне ствари које можда не стају у гардеробер.

Уколико се одлучите за ормар, који за разлику од клизних гардеробера има класичан механизам отварања, предлог је ормар ЛЕОН 4К2ФО у топлом декору артисан храста. Ормар ЛЕОН 4К2ФО је веома функционалан, поседује гардеробну шипку са леве стране, као и двокрилно затворене полице, једну отворену полицу и две простране фиоке са десне стране. Огледало на средишњем делу ормара естетски ће оплеменити и визуелно повећати амбијент у коме се налази.

Фото: Форма Идеале

Одличан декоративни детаљ уз овај ормар је плетени табуре у неутралној боји, који уз естетски моменат пружа и потребну удобност.

Уколико сте љубитељ индустријског стила, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују гардеробер СИЕРРА 180 у графит сивом декору, који је веома практичан и представља модел гардеробера савременог дизајна. Његова унутрашњост се састоји од сегмента са полицама, као и сегмента са гардеробном шипком. Огледало на једним гардеробним клизним вратима, поред тога што је функционално, умногоме доприноси и естетици читавог амбијента спаваће собе.

Комода ДУЕРО 5Ф 90 у графит сивом декору одличан је додатак амбијенту, а с обзиром на то да има пет пространих фиока веома је практична и обезбеђује довољно простора за ствари које су вам увек потребне при руци.

За одабир идеалног гардеробера или ормара за ваш дом најважније је добро планирање засновано на вашим потребама, а естетика је како ствар вашег укуса, тако и стила који желите да истакнете у ентеријеру спаваће собе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas