Oglas
· · Komentari: 0

Moderni garderoberi kao praktični komadi nameštaja za odlaganje garderobe

Uvek nam nedostaje mesta za odlaganje, a uz ove komade bismo lako mogli da rešimo problem.

1647602689_Novosti-00-.jpg
Oglas

Pored kreveta za spavanje, glavni komadi nameštaja u spavaćoj sobi su svakako garderoberi i ormari. NJihov dizajn u ambijent unosi određeni stil, a važna je i funkcionalnost, kako biste smestili svu potrebnu garderobu. U zavisnosti od prostornih performansi odlučićete se za garderober ili ormar, a sam konkretan izbor je olakšan time što postoji veliki broj modela, različitih po funkcionalnosti, ali i dizajnu.

Organizacija upotrebnog prostora je izuzetno važna. Bolju preglednost garderobera postići ćete garderobnim šipkam za vešalice, a ne može se zanemariti ni značaj vertikalnih polica, jer se zahvaljujući njima dobija mogućnost organizacije na višem nivou. Odlaganje sezonske garderobe na niže police i vansezonske na više, samo je jedna od mogućnosti, a dobar način za organizaciju je i korišćenje kutija za odlaganje sitnijih komada garderobe, koje bi se dimenzionalno uklopile u vaš garderober.

Foto: Forma Ideale

Garderober GALICIA 220 u opak belom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Takođe, poseduje mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

Uz garderober, praktičan komad nameštaja za spavaću sobu je i komoda. Komoda DUERO 3K2F poseduje dva bočna zatvorena krila sa po tri vertikalne police, kao i centralno pozicioniran segment sa dve fioke i zatvorenom policom, pa se u nju mogu smestiti mnoge dodatne stvari koje možda ne staju u garderober.

Ukoliko se odlučite za ormar, koji za razliku od kliznih garderobera ima klasičan mehanizam otvaranja, predlog je ormar LEON 4K2FO u toplom dekoru artisan hrasta. Ormar LEON 4K2FO je veoma funkcionalan, poseduje garderobnu šipku sa leve strane, kao i dvokrilno zatvorene police, jednu otvorenu policu i dve prostrane fioke sa desne strane. Ogledalo na središnjem delu ormara estetski će oplemeniti i vizuelno povećati ambijent u kome se nalazi.

Foto: Forma Ideale

Odličan dekorativni detalj uz ovaj ormar je pleteni tabure u neutralnoj boji, koji uz estetski momenat pruža i potrebnu udobnost.

Ukoliko ste ljubitelj industrijskog stila, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju garderober SIERRA 180 u grafit sivom dekoru, koji je veoma praktičan i predstavlja model garderobera savremenog dizajna. NJegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama, kao i segmenta sa garderobnom šipkom. Ogledalo na jednim garderobnim kliznim vratima, pored toga što je funkcionalno, umnogome doprinosi i estetici čitavog ambijenta spavaće sobe.

Komoda DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru odličan je dodatak ambijentu, a s obzirom na to da ima pet prostranih fioka veoma je praktična i obezbeđuje dovoljno prostora za stvari koje su vam uvek potrebne pri ruci.

Za odabir idealnog garderobera ili ormara za vaš dom najvažnije je dobro planiranje zasnovano na vašim potrebama, a estetika je kako stvar vašeg ukusa, tako i stila koji želite da istaknete u enterijeru spavaće sobe.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas