Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Немате среће са финансијама? Ових 9 предмета у дому БЛОКИРАЈУ долазак новца у ваш живот

У фенг шуију постоје ствари које носе срећну енергију и ствари које носе негативну енергију

1654973069_pjimage---2022-06-11T204403.917.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако се осећате као да немате среће са новцем, постоје предмети које ћете желети да се иселите из угла богатства свог дома како бисте створили пријатније окружење за новац. Ово ће помоћи да се уклони негативна енергија и замени са позитивнијом новчаном енергијом!

Следите листу испод.

Један: Канте за смеће!

Већина нас чак и не размишља о томе где стављамо своје канте за смеће – зар не? Ако случајно држите канте за отпатке у области новца, то би могло створити лошу срећу! 

Прочитајте још: Размишљате о КРЕЧЕЊУ? Ово су 4 боје које уносе СРЕЋУ и позитивне вибрације

У фенг шуију, смеће представља негативну енергију – носи енергију старих, искоришћених предмета које треба изнети из куће.  Осим тога, много пута је препуна, лоше мирише, неуредна је и досадна.  Дефинитивно не желите да задржите ту енергију ни у једном делу свог дома — али ако сте имали лошу срећу са новцем, не желите је у области свог богатства!

Два: Неред!

Неред представља одлуке које нисмо донели, ствари са којима не знамо шта да радимо и заглављену енергију .  Размислите о томе како се осећате када отворите тај ормар који је пун ствари кроз које знате да треба да прођете. Не изгледа сјајно, зар не?  Неред држи ту енергију – то је део разлога са којим може бити тако тешко изаћи на крај!

Треће: Финансијска папирологија која представља дуг или старе финансијске обрасце које желите да промените

Да ли чувате своје старе рачуне, старе банковне изводе, изводе кредитних картица, друге изводе дуга или изводе рачуна у свом подручју новца? Када радите на томе да промените своју причу о новцу, задржавање тих старих ствари, поновно стварање те енергије сваки пут када је погледате није сјајна идеја.

Прочитајте још: Решите проблем са КАНТОМ ЗА СМЕЋЕ у својој кухињи са само једним ТРИКОМ (ВИДЕО)

Четири: прљавштина/прљави прозори/прашина

Нека ваш простор за новац буде чист и свеж! Одржавајте подове чистим, постоље чистим и прозоре чистим.  Поставите своје намере сваки пут када чистите своју област новца да уносите нову, живу енергију у своје финансије! 

Фото: Пиксабеј

Пет: Умируће биљке

Када радите на стварању среће са новцем, последња ствар која вам треба је биљка у тој области која не доноси срећу. Чак и ако осећате да је то симболика иза ваших финансија - то би могао бити један од разлога зашто биљка уопште не успева у тој области! Очистите мртве/умируће биљке из области новца и поставите нову биљку која привлачи новац.

Шест: Поломљени предмети, недовршени пројекти и славине које пропуштају

Све што је покварено треба поправити што је пре и дефинитивно не дозволите да ваша област новца постане гробље поломљених предмета!  Поломљени предмети представљају ствари са којима нисте имали времена да се позабавите — и представљају занемаривање и вас и вашег дома. 

Седмо: Ставке које вас чине несрећним

Ако имате ствари којих се држите због којих се осећате фрустрирано, заглављено, изнервирано, тужно или на неки други начин несрећно сваки пут када их погледате - време је да се позабавите њима. Ако морате да их чувате — немојте их држати у свом фенг шуи углу просперитета! 

Угао богатства
Крајњи леви угао ваше куће је положај богатства према фенг шуију. Свих девет ставки се односе на овај простор.

То је веома слично енергији нереда: сваки пут када негативно погледате неки предмет, та енергетска осећања се мотају у том делу вашег дома.  Када покушавате да повећате своје богатство и новчану срећу, не желите да негативности у области новца у вашем дому. Та стара заглављена енергија мора да нестане!

Само додатни савет: Покушајте да у свом дому држите само ствари које ВОЛИТЕ. Ваш дом треба да буде уточиште - а не складиште за ствари које вам се не свиђају или које вас чине несрећним. 

Осмо: Говорећи о старим стварима и старој енергији – не држите ствари у области новца које представљају старе области вашег живота

Ово важи за старе слике, стару одећу, предмете које желите да донирате, стари намештај који не користите — све што данас не бисте купили, обукли или желите да погледате! 

Прочитајте још: ЗЕН И МАЈНДФУЛ СТИЛ У УРЕЂЕЊУ ЕНТЕРИЈЕРА: Нађите мир у сваком кутку свог дома

Старе слике се могу одложити и заменити новим, свежим сликама које представљају куда идете у свом животу, а не где сте били. И можете ажурирати стари намештај и донирати стару одећу. Немојте се држати старих слика о себи — НАРОЧИТО када стварате нови, живахан живот пун новца и добре енергије!

Девет: Пуно и пуно црвених или ватрених боја

Црвена, наранџаста, светло љубичаста — представљају енергију ватре у фенг шуију.  Мало ватре је ДОБРО за стварање новог раста и стимулисање свеже енергије. Али МНОГО црвене представља неконтролисано сагоревање и ваш новац који се диже у дим. 

Исто важи и за држање пуно свећа или чак сијалица у овој области. Један или два су добри - али много тога може бити превише стимулативно и створити превише хаотичне енергије. 

Желимо позитивну, мирну енергију у нашим областима новца, а не брзу, неконтролисану енергију!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas