Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Privlače NOVAC i POSLOVNI USPEH: Šest biljaka koje treba držati u HODNIKU pored ulaznih vrata

Saznajte koje biljke prema feng shuiju treba da držite u hodniku za novac, sreću i blagostanje.

1643044544_flowers-g2a5929dc7_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Kada želite da oplemenite svoj životni prostor i unesete u njega duh prirode, savršen način jeste da nabavite sobne biljke. Kada u domu imate sobne biljke, vazduh u vašoj kući će biti čistiji, smanjuju nivo toksina, ali i donose pozitivnu či energiju prema feng šuiju.

Jedan od najvažijih delova doma prema feng shuiju jeste hodnik, predsoblje, odnosno deo kod ulaznih vrata. Smatra se da je ovaj prostor filter za energiju koja ulazi i izlazi iz doma, pa je važno na njega obratti posebnu pažnju kako bi se dobra či energija što više zadržala u domu.

Pročitajte još: Dečja soba po FENG SHUI-ju: Koja pravila treba ispoštovati kada je u pitanju KREVET, BOJA ZIDOVA i DETALJI?

Preporučuju se da u ovom prostoru budu biljke sa zaobljenim i mekim listovima, dok treba izbegavati one sa oštrim, poput kaktusa.

Pahira - veruje se da ova biljka štiti od negativne energije koja može ući spolja, a nazivaju je i drvetom novca, pa se smatra da donosi bogatstvo i obilje.

Areka palma - ova biljka ima graciozne i lepo lišće za koje se veruje da blokira loše poglede i toksičnu energiju. Međutim, oni imaju tendenciju da imaju široko lišće. To znači da bi trebalo da imate širok prostor pored glavnih vrata da biste biljku postavili.

Kućna paprat - sjajna biljka za koju se veruje da štiti od toksične energije i sprečava da se negativne vibracije usele u vaš dom. Izgledaju bujno sofisticirano za moderan izgled doma. Nedostatak je što njihovo lišće može zauzeti značajan prostor.

Krasula - Biljka krasula je biljka bogatog izgleda sa sočnim listovima. NJihova simbolika bogatstva čini ih tako pogodnim za ulazna vrata. One su jednostavno biljke koje privlače bogatstvo i mogu doneti više novca svima koji su spremni da se brinu o njima.

Zlatna puzavica - Ovo je biljka za koju se veruje da donosi novac, energiju obilja i čisti energetski tok. Idealno je da je držite na visokoj polici ili u visećoj saksiji, tako da njeni listovi nežno padaju.

Bambus - Biljka bambusa je jedna od najomiljenijih srećnih biljaka u feng šuiju. Veruje se da ne samo da donosi sreću i eliminiše lošu sreću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas