Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ САМО ЗА КОСУ: Четири ствари за које вам ФЕН може послужити

Кориснији је него што мислите

1705674144_86245_fen-za-kosu_f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Фен за косу се, наравно, најчешће користи за сушење косе и фенирање.

Ипак, домишљати људи су се открили и друге начине ан које овај мали кућни апарат који свака кућа има, може да се искористи.

Веома је користан за чишћење куће, али вероватно ће вас изненадити највише на који начин може да се искористи у припремању хране.

Прашина на тешко доступним местима

Феном можете уклонити прашину са свих тешко доступних места, али и предмета које не можете да бришете мокром крпом, попут књига или абажура за лампу. Укључите хладан ваздух на фену и усмерите га ка прашњавом предмету. Веома је користан за вештачко цвеће, лампе, полице са књигама, рачунар, резбарено дрво и стилски намештај.

Трагови воштаних боја

Деца умеју да се заиграју па да воштаним бојама ишарају зидове. Ипак, ако имате фен, заиста не треба да се нервирате око тога. Уз њега, припремите сунђер натопљен са мало детерџента. Прво усмерите врућ ваздух са фена на ишарани део зида или намештаја и прислоните га што ближе. Када боја почне да се топи, обришите је наквашеним сунђером.

Уклања налепнице

Налепнице са тегли или флаша лепог облика које желите да сачувате и искористите на други начин, можете да скинете са феном за косу. Једноставно, упалите највишу температуру и прислоните га на налепницу, како би се лепак истопио. Ово је одличан трик који вас ослобађа трљања и стругања.

Декорисање торте

Када желите да намажете глазуру, а да она притом буде савршено равна, фен вам је много бољи избор од спатуле или кашике. Једноставно хладним ваздухом растерајте глазуру преко торте, а ако желите да добије мало више сјаја, укључите после тога и топао ваздух.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas